Utstillere Torgdagen 2021

Her presenterer vi utstillerne fordelt på bransjer og plassering

Påmeldingene til Torgdagen 3. juli 2021 er allerede i gang.

MATTORG

Lokalmat og -drikke


Lokalmat er bare mer og mer populært og i regionen har vi mange produsenter. Torgdagen har også blitt så populær at utstillere kommer fra hele Midt-Norge.

KUNST OG HÅNDVERK

Registrerte kunstnere og håndverkere

Her finner dere oversikt over alle kunstnere og håndverkere som vil stå i det store teltet midt på Rindalstorget. I tillegg de som står i egne telt.

Fellesteltet er beregnet for kunstnere og håndverkere som jobber profesjonelt eller representerer profesjonelle aktører

Fellesteltet:

Egne telt:

Se mer

HUSFLID OG HOBBY

Husflidsprodukter, hobbyhåndverk, brukt mm

Rundt i regionen er det en rekke hobbykunstnere, husflidsarbeidere og andre som selger alt fra sauskinn til vaskeprodukter. Mange av disse kommer med egen stand på Torgdagen og Rindalsmessa som arrangeres i november hvert år.Torgdagen i Rindal arrangeres siste lørdagen i Kulturvøkku. Dette blir gjerne er første lørdagen i juli. Dette har blitt et av de største markedene i regionen med 70 - 80 utstillere. Vi fyller hele sentrum av Rindal med flotte og varierte utstillere. Her vil en finne noe for enhver smak. Torgdagen har sammen med Rindalsmessa, som arrangeres i november, blitt veldig populære både blant hyttefolk (som ønsker å komme i kontakt med lokale bedrifter og leverandører), tilreisende fra hele Midt-Norge og fra lokalbefolkningen.

Lag og organisasjoner

Lag, foreninger og organisasjoner fra Rindal

Rindal kommune består av en rekke lag og organisasjoner og her er det noe for enhver interesse. De fleste av disse gjør også en formidabel frivillig innsats og er en viktig del av dagliglivet til folk flest.

Lokale bedrifter

Bedrifter fra Rindal


Rindal har et rikt og variert næringsliv med bedrifter som gjør det veldig godt både lokal, regionalt og nasjonalt.

Vi har også bedrifter som opererer på det internasjonale markedet. Du vil finne flere av diss på torgdagen.

Andre utstillere og aktiviteter

utstillere som ikke faller inn under de andre gruppene

Her finner dere alle utstillere og deltakere som ikke faller naturlig inn under de andre kategoriene.. Det kan være bilforhandlere, godteselgere, aktiviteter o.l.