Torgdagen i Rindal 2021

3. juli 2021

Det blir som vanlig Torgdagslotteri med flotte premier - disse selges av Russejentene 2022. 


Premier (oppdateres);

 Gavekort kr. 1 000 (Solgardiner) - valgfri Dialektplakat (iTrollheimen) - kalender, Ingaboka og kunstlys (Inga Dalsegg) - tursekk (Sveen Auto) - turkopp med karabinkrok (Norsk Vandrefestival) - "Tid til å leve"- dagstursekk (Rindal kommune) - Gavekort kr. 500 (Coop Extra)

Samle TRIMPOENG og bli med på trekningen 

av et gavekort på kr. 2 000 fra Solgardiner AS

PROGRAM 
kl. 10:00 - Torgdagsbodene åpner
Kl. 11:00 - Skråplanet : Blæst'n spiller 
kl. 11:30 - Solgardiner: Trollheimsbrass spiller 
kl. 12:00 - Dalalåven: Trollheimsbrass spiller
kl. 12:00 - Villa Vestheim: Blæst'n spiller
kl. 13.00 - Solgardiner: Blæs'n spiller 
kl. 13:00 - Skråplanet: Kunstauksjon med Rindal Kunstlag
kl. 14:00 - Skråplanet: Trollheimsbrass spiller
kl. 15:00 - Villa Vestheim: Trollheimsbrass spiller
kl. 16.00 - Torgdagsbodene stenger

Det blir ingen egen sceneunderholdning pga. korona'n

En halv kilometer med sommerglede

Over 70 utstillere og aktører har meldt sin ankomst til årets utgave av Torgdagen i Rindal. Disse har vi  pga koronasituasjonen fordelt rundt på sentrum i Rindal. Det nye i år er at du kan være med å vinne fine premier ved å bare gå rundt til alle utstillerne. 

De vil du finne ved Villa Vestheim, Dalalåven Atelier, mellom El-Co og El-Watch, på Rindalstorget, langs veggen ved Extra mot hovedveien og ved Solgardiner og PROFF El & IT. 


Hvordan være med i trekningen av flott premie

LAST NED Appen TRIMPOENG

Vi har nemlig inngått et samarbeid med Turstigruppa Rindal IL og Fjelltrimmen som har lagt inn tre steder der det er utstillere Torgdagen Så nå dere kan besøke utstillerne og samtidig samle trimpoeng. Så nå er det bare å laste ned Appen Trimpoeng og bli med. 

Stedene som har Trimpoeng er;

  • Solgardiner AS
  • Inga Dalsegg, Dalalåven Atelier
  • Villa Vestheim
  • Igltjønna (kiosken)
Og på veien til disse plassene går du innom utstillerne mellom El-Co og El-Watch og på Rindalstorget. Ta også turen innom 3 venner og få med dere utstillingen til Rindal Kunstlag

Torgdagen i Rindal arrangeres siste lørdagen i Kulturvøkku som gjerne er første lørdagen i juli. Dette har blitt et av de største og best besøkte markedene i regionen med 70 - 80 utstillere. Vi fyller hele sentrum av Rindal med flotte og varierte utstillere. Her vil en finne noe for enhver smak. Torgdagen har, sammen med Rindalsmessa som arrangeres i november, blitt veldig populære både blant hyttefolk (som ønsker å komme i kontakt med lokale bedrifter og leverandører), tilreisende fra hele Midt-Norge og lokalbefolkningen. I år vil vi spre utstillerne på et større og flere områder i Rindal sentrum pga koronasituasjonen. Alle gjester blir oppfordret til å registrere seg på smittesporingslistene som en finner på hver destinasjon (både som digitalt skjema med QR-kode og manuelle skjema). 

PÅMELDING: Trykk på bildet

Fyll ut påmeldingsskjemaet så får du en bekreftelse fra oss. 

Her finner potensielle utstillere relevant informasjon om Torgdagen.

Her vil vi blant annet presentere utstillerne etter hvert som de melder seg på;


Torgdagen i Rindal 2020 - 

avlyst pga Covid-19

Her finner dere en oversikt over utstillerne som hadde meldt seg før Covid-19 stoppet alle arrangement i mars. Vi satser på at alle disse blir med oss i 2021. Det var mange nye som hadde meldt seg slik at det tegnet til å bli tidenes største.