Torgdagen i Rindal 2021

3. juli 2021

Torgdagen i Rindal arrangeres siste lørdagen i Kulturvøkku som gjerne er første lørdagen i juli. Dette har blitt et av de største og best besøkte markedene i regionen med 70 - 80 utstillere. Vi fyller hele sentrum av Rindal med flotte og varierte utstillere. Her vil en finne noe for enhver smak. Torgdagen har sammen med Rindalsmessa, som arrangeres i november, blitt veldig populære både blant hyttefolk (som ønsker å komme i kontakt med lokale bedrifter og leverandører), tilreisende fra hele Midt-Norge og lokalbefolkningen. I år vil vi spre utstillerne på et større og flere områder i Rindal sentrum pga koronasituasjonen. Alle gjester blir oppfordret til å registrere seg på smittesporingslistene som en finner på hver destinasjon (både som digitalt skjema med QR-kode og manuelle skjema). 

Det blir selvfølgelig flere aktiviteter som underholdning fra scena og forskjellige barneaktiviteter som ponniridning og mye annet. Det viktigste er uansett utstillerne og hva de kan tilby. 

Planleggingen er i gang og aktuelle utstillere inviteres til å delta regionens største torgdag. Neste års mål er å utvide litt med å kunne fylle opp FV65 foran torget og på plassen utenfor Dalalåven Atelier. 

Torgdagen i Rindal 2020 - 

avlyst pga Covid-19

PÅMELDING: Trykk på bildet

Fyll ut påmeldingsskjemaet så får du en bekreftelse fra oss. 

Her finner potensielle utstillere relevant informasjon om Torgdagen.

Her vil vi blant annet presentere utstillerne etter hvert som de melder seg på;


Her finner dere en oversikt over utstillerne som hadde meldt seg før Covid-19 stoppet alle arrangement i mars. Vi satser på at alle disse blir med oss i 2021. Det var mange nye som hadde meldt seg slik at det tegnet til å bli tidenes største.