Torgdagen i Rindal 2021

3. juli 2021

Torgdagen i Rindal arrangeres siste lørdagen i Kulturvøkku som gjerne er første lørdagen i juli. Dette har blitt et av de største og best besøkte markedene i regionen med 70 - 80 utstillere. Vi fyller hele sentrum av Rindal med flotte og varierte utstillere. Her vil en finne noe for enhver smak. Torgdagen har sammen med Rindalsmessa, som arrangeres i november, blitt veldig populære både blant hyttefolk (som ønsker å komme i kontakt med lokale bedrifter og leverandører), tilreisende fra hele Midt-Norge og lokalbefolkningen.

Det blir selvfølgelig flere aktiviteter som underholdning fra scena og forskjellige barneaktiviteter som ponniridning og mye annet. Det viktigste er uansett utstillerne og hva de kan tilby. 

Planleggingen er i gang og aktuelle utstillere inviteres til å delta regionens største torgdag. Neste års mål er å utvide litt med å kunne fylle opp FV65 foran torget og på plassen utenfor Dalalåven Atelier. 

Her vil vi blant annet presentere utstillerne etter hvert som de melder seg på;

PÅMELDING: Trykk på bildet

Fyll ut påmeldingsskjemaet så får du en bekreftelse fra oss. 

Her finner potensielle utstillere relevant informasjon om Torgdagen.

Her vil det etterhvert komme beskrivelse av de enkelte utstillerne fordelt på bransjer og temaer.


Torgdagen i Rindal 2020 - avlyst pga Covid-19

Her finner dere en oversikt over utstillerne som hadde meldt seg før Covid-19 stoppet alle arrangement i mars. Vi satser på at alle disse blir med oss i 2021. Det var mange nye som hadde meldt seg slik at det tegnet til å bli tidenes største.