Medlemmer

Rindal Næringsforum skal være navet i næringsutviklingen i Rindal - og dermed tilrettelegger for økt verdiskaping blant våre medlemmer.

Medlemmene fordelt i bransjer


NYTT MEDLEM: MERBYGG AS

Vi ønsker Merbygg AS velkommen som det 56 medlemmet i Rindal Næringsforum AS
Vi ønsker Merbygg AS velkommen som det 56 medlemmet i Rindal Næringsforum AS

Stadig flere av våre lokale bedrifter ser fordelen av å være en del av fellesskapet i Rindal Næringsforum. Merbygg AS flyttet nylig inn i bygget som er kjent som T-kompbygget. Etter flyttingen har de opplevd en fin økning i oppdrag.

Merbygg AS, eller rettere sagt IIdehus Merbygg as er et tømrerfirma med 6 fast ansatte, med fagbrev som tømrer. De har til sammen lang fartstid innen tømrerfaget. Merbygg as er medlem av Idéhus-kjeden, som er en innovativ husprodusent med et 50-talls ferdighus, tuftet på det beste i norsk håndverkertradisjon.

Dere finner mer informasjon på sidene Bygg og anlegg

NYTT MEDLEM: PROFF EL & IT AS

Vi ønsker PROFF El & IT AS velkommen som nytt medlem
Vi ønsker PROFF El & IT AS velkommen som nytt medlem

Det er gledelig at nok en bedrift har opprettet en avdeling i Rindal. Denne gangen er det Fannrems-bedriften PROFF El & IT AS som har valgt å etablere seg ved Porten til Trollheimen med 3 ansatte i første omgang. Målet er å bli 5 ansatte så snart som mulig.

PROFF El & IT AS er kommunens nyeste etablering og samtidig Rindal Næringsforums 55. medlem.

PROFF EL&IT AS er en elektroentreprenør med lokaler i Orkdalsveien 565 på Fannrem og fra august er de også i egne lokaler i sentrum av Rindal og er medlem av elektrikerkjeden elkonor. De vil være i samme lokaler som en av de andre nye bedriftene i Rindal; Solgardiner

Dere finner mer informasjon på sidene Håndverkere.