Service og tjenester

Bunnpris Rindal (Sunna Lavpris AS) er en av tre dagligvarebutikker i Rindal og holder til langs FV 65 rett ved RBL og Rindal Auto. De har også blitt kommunens hage- og blomsterbutikk med et stort utvalg. 

Butikken eies av Kjellfrid Buseth Holte og Randi Holte. De tok over butikken i 2018.

Kontaktperson: Randi Holte

tlf. 90 26 96 70

e-post: bprindal@bunnpris.no

Elshaug Renhold er et renholdsfirma i Rindal. Grete Elshaug (t.h.) startet firmaet som et enkeltpersonsforetak i 2013. I begynnelsen arbeidet hun med dette på deltid, men oppdragsmengden har vokst, sakte men sikkert. Det viktigste grunnlaget for bedriften er fast renhold i næringslokaler i bygda. De har det faste renholdet hos rekke bedrifter i Rindal. Reholdsbedriften har også en del faste oppdrag for private og hos hyttefolk

Elshaug Renhold har også en tepperens-maskin for utleie. Den kan du leie og bruke selv, eller du kan selvsagt få hjelp med rensingen.

Kontaktperson: Grete Elshaug

tlf. 916 81 559

e-post: greteelshaug@gmail.com

Eivind Nergård er takstmann og dekker. foruten Rindal Surnadal, Sunndal, Tingvoll, Halsa, Gjemnes, Aure, Meldal og Orkdal - både på Nordmøre og i Sør-Trøndelag.

Han driver med verditakst for boliger og fritidsboliger, og det samme for næringseiendommer.

- Ellers driver han med boligsalgsrapporter, vurderer det bygningstekniske og driver med skadetakst og naturskader for forsikringsselskap. Han driver også med skjønn på skader og godkjenner løsøretakst på bygninger,

Kontaktperson: Eivind Nergård

tlf. 915 42 657

e-post: post@energaard.no