Handel, service og tjenester

Lediard Foto AS

Nathan W. Lediard som driver Lediard Foto AShar svennebrev som fotograf og han har jobbet med dette siden 2004. Han kom flyttende til Surnadal fra Østlandet i 2007. I 2012 endret han firmaet sitt fra enkeltpersonforetak til et AS. Han er medlem i Norges Fotografforbund

I tillegg til sine utradisjonelle konfirmant-, bryllup og barnefoto, som han har blitt så kjent, for har han bakgrunn og ekspertise innen reklame- og kommersiell fotografering for næringsliv til bruk i media, både på papir og for digitale medier.

Av de mest kjente oppdragsgiverne kan vi nevne Amfi Kreativ, Surnadal Sparebank, Sunndal Sparebank Storvik AS, El-Watch AS, Surnadal Alpinsenter, Inga Dalsegg, Design by Marte Helgetun, Alti (nasjonalt ), Amfi (nasjonalt), Olav Thon Gruppen, Rindalshytter AS, Talgø AS / Møre Tre AS, A. Kvam AS, Gyldendal Norsk Forlag, Fossline kjøkken, Foss , Eikmaskin Midt-Norge, Letthus AS, Sparebank1, Kvande og Nordvik Møbler og Eiendomsmegler1 for å nevne noen.

Kontaktperson: Nathan W. Lediard

tlf. 913 72 562

e-post: foto@lediardfoto.com


HMH Interiørdesign er Rindals eneste interiør- og klesbutikk. Marit Helene Harviken etablerte firmaet i mai 2013. Butikken ligger i en gammel skole på Rindalsskogen. Her har hun også en liten kafé.

Her finner du et stort utvalg av produkter innen design. Butikken har som mål å ha andre produkter enn kjedebutikkene. Marit selger moteklær både for dame og herre, samt møbler og interiør til bolig, hytte og bedrift.

Hun ønsker nå å etablere en egen avdeling for klærne slik at disse kommer mer til sin rett. Dette vil også åpne opp for å utvide interiøravdelingen. Marit jobber i tillegg som interiørkonsulent, hun blir gjerne med hjem til deg for å bistå med interiørtips.

Kontaktperson: Marit H. Aspli Harviken

tlf. 915 34 959

e-post:  kundeservice@hmhdesign.no


Elshaug Renhold er et renholdsfirma i Rindal. Grete Elshaug (t.h.) startet firmaet som et enkeltpersonsforetak i 2013. I begynnelsen arbeidet hun med dette på deltid, men oppdragsmengden har vokst, sakte men sikkert. Det viktigste grunnlaget for bedriften #er fast renhold i næringslokaler i bygda. De har det faste renholdet hos rekke bedrifter i Rindal. Reholdsbedriften har også en del faste oppdrag for private og hos hyttefolk

Elshaug Renhold har også en tepperens-maskin for utleie. Den kan du leie og bruke selv, eller du kan selvsagt få hjelp med rensingen.

Kontaktperson: Grete Elshaug

tlf. 916 81 559

e-post: greteelshaug@gmail.com


Surnadal og Rindal begravelsesbyrå er et begravelsesbyrå for Surnadal, Rindal og Halsa kommune. Surnadal og Rindal begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd, og har forpliktet oss til å overholde «Standard for god gravferdsskikk»


Vi er en familieeid bedrift som holder til på Nordvik i Surnadal, og er to faste ansatte i tillegg til innleide ekstrahjelper. Anna Britt og Palmer Vikan overtok begravelsesbyrået fra Ragna og Ivar Meisingset i 2014. Surnadal og Rindal begravelsesbyrå har vært drevet siden 1978. 

Kontaktperson; Palmer Vikan

tlf. 90 82 14 88

e-post: post@srbegravelse.no

Bunnpris Rindal (Sunna Lavpris AS) er en av tre dagligvarebutikker i Rindal og holder til langs FV 65 rett ved RBL og Rindal Auto. De har også blitt kommunens hage- og blomsterbutikk med et stort utvalg. 

Butikken eies av Kjellfrid Buseth Holte og Randi Holte. De tok over butikken i 2018.

Kontaktperson: Randi Holte

tlf. 90 26 96 70

e-post: bprindal@bunnpris.no


Eivind Nergård er takstmann og dekker. foruten Rindal Surnadal, Sunndal, Tingvoll, Halsa, Gjemnes, Aure, Meldal og Orkdal - både på Nordmøre og i Sør-Trøndelag.

Han driver med verditakst for boliger og fritidsboliger, og det samme for næringseiendommer.

- Ellers driver han med boligsalgsrapporter, vurderer det bygningstekniske og driver med skadetakst og naturskader for forsikringsselskap. Han driver også med skjønn på skader og godkjenner løsøretakst på bygninger,

Kontaktperson: Eivind Nergård

tlf. 915 42 657

e-post: post@energaard.no