Service og tjenester

HMH Interiørdesign er Rindals eneste interiør- og klesbutikk. Marit Helene Harviken etablerte firmaet i mai 2013. Butikken ligger i en gammel skole på Rindalsskogen. Her har hun også en liten kafé.

Her finner du et stort utvalg av produkter innen design. Butikken har som mål å ha andre produkter enn kjedebutikkene. Marit selger moteklær både for dame og herre, samt møbler og interiør til bolig, hytte og bedrift.

Hun ønsker nå å etablere en egen avdeling for klærne slik at disse kommer mer til sin rett. Dette vil også åpne opp for å utvide interiøravdelingen. Marit jobber i tillegg som interiørkonsulent, hun blir gjerne med hjem til deg for å bistå med interiørtips.

Kontaktperson: Marit H. Aspli Harviken

tlf. 915 34 959

e-post:  kundeservice@hmhdesign.no


Bunnpris Rindal (Sunna Lavpris AS) er en av tre dagligvarebutikker i Rindal og holder til langs FV 65 rett ved RBL og Rindal Auto. De har også blitt kommunens hage- og blomsterbutikk med et stort utvalg. 

Butikken eies av Kjellfrid Buseth Holte og Randi Holte. De tok over butikken i 2018.

Kontaktperson: Randi Holte

tlf. 90 26 96 70

e-post: bprindal@bunnpris.no

Elshaug Renhold er et renholdsfirma i Rindal. Grete Elshaug (t.h.) startet firmaet som et enkeltpersonsforetak i 2013. I begynnelsen arbeidet hun med dette på deltid, men oppdragsmengden har vokst, sakte men sikkert. Det viktigste grunnlaget for bedriften #er fast renhold i næringslokaler i bygda. De har det faste renholdet hos rekke bedrifter i Rindal. Reholdsbedriften har også en del faste oppdrag for private og hos hyttefolk

Elshaug Renhold har også en tepperens-maskin for utleie. Den kan du leie og bruke selv, eller du kan selvsagt få hjelp med rensingen.

Kontaktperson: Grete Elshaug

tlf. 916 81 559

e-post: greteelshaug@gmail.com


Surnadal og Rindal begravelsesbyrå er et begravelsesbyrå for Surnadal, Rindal og Halsa kommune. Surnadal og Rindal begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd, og har forpliktet oss til å overholde «Standard for god gravferdsskikk»


Vi er en familieeid bedrift som holder til på Nordvik i Surnadal, og er to faste ansatte i tillegg til innleide ekstrahjelper. Anna Britt og Palmer Vikan overtok begravelsesbyrået fra Ragna og Ivar Meisingset i 2014. Surnadal og Rindal begravelsesbyrå har vært drevet siden 1978. 

Kontaktperson; Palmer Vikan

tlf. 90 82 14 88

e-post: post@srbegravelse.no

Eivind Nergård er takstmann og dekker. foruten Rindal Surnadal, Sunndal, Tingvoll, Halsa, Gjemnes, Aure, Meldal og Orkdal - både på Nordmøre og i Sør-Trøndelag.

Han driver med verditakst for boliger og fritidsboliger, og det samme for næringseiendommer.

- Ellers driver han med boligsalgsrapporter, vurderer det bygningstekniske og driver med skadetakst og naturskader for forsikringsselskap. Han driver også med skjønn på skader og godkjenner løsøretakst på bygninger,

Kontaktperson: Eivind Nergård

tlf. 915 42 657

e-post: post@energaard.no