Rådgivning og næringsutvikling

Amfi Kreativ AS


Amfi Kreativ er et fullservice reklamebyrå og et selskap i Olav Thon Gruppen. De har kontorer i Surnadal og Oslo og arbeider først og fremst med de mange og varierte forretningsområdene konsernet er involvert i, men i Surnadal leverer de også tjenester til det lokale næringslivet på Nordmøre. Med Norges største kjøpesenterfamilie i ryggen er det uansett kjøpesenterkommunikasjon som opptar det meste av tiden vår. Det har gitt oss erfaring og kompetanse som gjør Amfi Kreativ til et av de fremste byråene i landet på denne bransjen. Totalt teller Amfi Kreativ i dag 33 ansatte. 17 av disse arbeider ved avdelingen i Surnadal 

Kontaktperson: Stig Husby 

tlf.  907 49 177 

e-post: stig.husby@olavthon.no


LES MER 


Biztek AS


BIZTEK leverer skybaserte IT Infrastruktur-og konsulenttjenester, samt IT rådgivning, med dine forretningsbehov som hovedfokus. Vi er Microsoft partner, og har status som reselger av skytjenester.

BIZTEK AS ble etablert med den motivasjon å skape et kompetansehus innen IT og Digitalisering i Orklandsregionen og omegn. Mye av dagens innovasjon kommer fra distriktene, og BIZTEK ønsker å bidra til å gi et lokalt tilbud, samt gi lokale talenter en utviklingsarena på egen hjemplass. En annen motivasjon er å bidra til å skape en teknologisk arena for regionen, hvor verdiskapning med teknologi blir satt i høysetet.

Kontaktperson: Roger Aakerholm
tlf.: 481 44 888

e-post: roger@biztek.no


LES MER

HMS Tjenesten


HMS Tjenesten i Orkland tilbyr sine medlemsbedrifter et bredt spekter av tjenester innen HMS-arbeid. Deres kompetente fagteam består av sykepleiere, fysio- og ergoterapeuter, leger, yrkeshygienikere, psykolog, og HMS-rådgivere innen Personal, Ledelse, Kvalitet og Miljø. De gjennomfører jevnlig ulike kurs og opplæringsprogram for våre medlemsbedrifter.

Et medlemskap hos HMS Tjenesten skal gi din bedrift økt konkurransekraft gjennom å tilby trygge arbeidsforhold for dine ansatte. Deres ansatte har bred og solid erfaring innen HMS-arbeid og tilbyr service og kompetanse til din bedrift. De er alltid oppdatert i forhold til gjeldende lover og regler og hjelper deg med nødvendig dokumentasjon i henhold til forskrifter.

Kontaktperson: Elisabeth Lund

tlf.: 915 41 280

LES MER

Odd Inge Løfald


Odd Inge er bedriftsrådgiver og konsulent med lang og bred erfaring både som rådmann i Rindal kommune, mangeårig banksjef i Rindal Sparebank og daglig leder for Midt - Norsk Sparebankgruppe. Han har lang erfaring som styremedlem og styreleder i lokalt næringsliv og er i dag bl.a.. styreleder i Rindal Næringsforum. Odd Inge var med å starte opp Rindal Næringsforening i 1984..Dette skiftes senere navn til Rindal Næringsforum. Han var på det tidspunktet næringskonsulent.

Kontaktperson: Odd Inge Løfald
tlf. 907 65 692