Overnatting, spisesteder og lokalmat

Trykk på bildene for mer informasjon!

NB! Dette er medlemmer i Rindal Næringsforum

Andre overnattingsmuligheter i Rindal: ikke medlemmer i Rindal Næringsforum

Trøknaholt Camping

Hytter og camping

Trøknaholt Camping har fire 4-sengs hytter med enkel standard. Hyttene er populære blant fiskere, gjennomreisende og motorsyklister. Her er det også masse plass til telt og det er satt opp bålpanner til fritt bruk. Campingen ligger idyllisk til langs FV 65 med tilgang på fine fiskeplasser langs Surna. Schankes Trofédesign med utstilling av utstoppede dyr finner du på området.

Kontaktperson: Marit Solheim

Tlf. 907 80 719 - 71 66 56 42

e-post: troknaholt@live.no


Tømmerhytte i Folddalen

Hytter

Fjellhytta ligger i Folddalen i Rindal, med Trollheimen som nærmeste nabo. Dette er stedet for den som søker ro, stillhet og nærhet til naturen. Hytta er på 45 kvm, en laftet tømmerhytta fra Rindalshytter. Hytta er uten innlagt støm og vatn, og har utedo. Ved er inkludert i prisen. Det er strøm til leselys fra solceller. Hytta leies ut gjennom Airbnb.


Link for bestilling: Airbnb


Ny hytte i Trollheimen

Hytter

Flott og moderne i hytte i naturskjønne omgivelser nært Trollheimen. Flotte turmuligheter både sommer og vinter. Her kan man virkelig slappe av og nyte stillheten. Spektakulær utsikt mot Trollheimen, med Snota i sentrum. Skiløyper rett utenfor døra på vinteren og gode turmuligheter på sommeren. Kort vei til butikker. 1 t og 45 min fra Trondheim og 2 t fra Molde. Hytta leies ut gjennom Airbnb.

Link for bestillingAirbnb