Opplevelsespakker

I år er det Norges-ferie som står i planene til over halvparten av Norges befolkning.  Her finner dere en oversikt over opplevelsepakker i Rindal. 

Lettreist familietur til Trollheimstunet


Ta med familien din til "lille Trollheimen", der vi legger til rette for en lettvint og enkel turopplevelse! Uten at du trenger å planlegge deg i hjel...

Her kan familien teste ut hyttelivet og feriere i trygge og fredelige omgivelser i "lille Trollheimen". Dette er en pakke der du fritt disponerer Trollhøtta og kano, fiskeutstyr, hengekøyer og telt - alt du trenger for lettreiste naturopplevelser, uten at du trenger å planlegge så mye på forhånd.

  • To døgn leie av Trollheimshøtta
  • Fri tilgang til en kano på Langvatnet
  • Fri tilgang til hengekøyer for hele familien
  • Fri tilgang til telt/lavvo
  • Fri tilgang til fiskeutstyr

PAKKEPRIS: kr. 4 000,-

Trollheimstunet ved Langvatnet er et supert område for barnefamilier og bevegelseshemmede - med universelt utformet sti, sanitæranlegg, kanoutleie gapahuk og fiskebrygge. Flere gode merkede stier av ulik lengde gjør at både store og små kan bli med ut på tur og få kjenne på sjela og stemningen i denne spennende miniatyrutgaven av Trollheimen.


Kontakt

Velkommen til oss iTrollheimen!


Vi tilbyr aktiviteter, opplevelser og hytteutleie i Rindal, Porten til Trollheimen.

Enten dere kommer til oss på Trollheimstunet, eller vi har tatt turen til dere - vi skreddersyr aktivitetspakker for firmaturer, utdrikningslag, vennegjenger og familietilstelninger.

Oppdage - Oppleve

Når dere kommer til iTrollheimen er det oss to dere mest trolig kommer til å få som vertskap og turkamerater.

Gøran er daglig leder, utdannet naturforvalter, og er veldig glad i jakt og fiske, gjerne et sted der ute i Trollheimen. Han er også spællmannj og historieforteller, og vet det meste om alt som flyr, kryper eller vokser i området.

Åse er lærer i bunnen, og har fått den fancy tittelen kulturbygger og fagleder kommunikasjon i bedriften. Hun er over gjennomsnittet glad i folk, og brenner for at dere skal skape resultater og ha det best mulig sammen i bedriften din.

Sammen skreddersyr vi opplegg for dere, med en god blanding av faglig innhold og aktivitet, alt etter hva dere ønsker!

Gleder oss til å oppleve Trollheimen sammen med dere! Vi sees iTrollheimen

iTrollheimen lever i og av naturen. Derfor er vi stolte av å være miljøsertifisert.

Kontakt