Opplev Rindal i sommer - trykk på bildet

Velkommen til å oppleve Rindal 

Se filmen om Rindal om sommeren

PRISBELØNT FILM FRA RINDAL:

"Opplev Rindal - Troll og Rindalsbunad"

Store internasjonale filmpriser til liten lokal film!

En liten film fra ei lita bygd med 2 000 innbyggere har nå vunnet 7 internasjonale filmpriser, og har nå gått videre til finalen i The 2021 New York Festivals TV & Film Awards!
Det var uvanlig sterk global konkurranse i år, mange filmer fra over 40 land deltok, så det at en film fra lille Rindal kom helt til finalen er virkelig stort! Filmen er også den eneste fra Skandinavia som er kommet til finalen. Finalen går for øvrig av stabelen i månedsskiftet juli/august - vi er glade og stolte over å ha kommet så langt, men er naturligvis også spente på resultatet sier utøvende produsent Inga Dalsegg.

200 ml krus med stort håndtak i rustfritt stål, karabinkrok i håndtaket. Passer ypperlig på fjellturer eller utendørsaktiviteter.

Trykk på bildet og send melding med bestilling


Trollheimen og naturen

- en inspirasjon til lek og opplevelser..

Rindal ligger på grensen mellom kyst og innland. Trollheimen med ville fjell i vest og mer rolige partier i øst, gir et vel av muligheter for fiske, jakt og turer - både sommer og vinter.
En frodig og spennende natur som innbyr til varierte opplevelser, om du er alene eller i følge med venner.
Barnevennlige badeplasser, opparbeidede og merkede turstier gir alle en fin anledning til å utfolde seg i rindalsk natur - tilrettelagt for aktiv bruk, for deg som bor i bygda, har hytte eller er gjest i noen dager.

Trykk på bildene for mer informasjon!

Rindal er en kommune i Trøndelag som ligger 95 km fra Trondheim. Den grenser i nord mot Heim, i øst mot Orkland, i sør mot Rennebu og Oppdal, og i vest mot Surnadal i Møre og Romsdal.
Rindal er en kommune i Trøndelag som ligger 95 km fra Trondheim. Den grenser i nord mot Heim, i øst mot Orkland, i sør mot Rennebu og Oppdal, og i vest mot Surnadal i Møre og Romsdal.

- Porten til Trollheimen

Her finner du informasjon om aktiviteter, attraksjoner, opplevelser, kunst, kultur, lokal mat, overnattingsmuligheter, serveringssteder, idrettsarrangement, hyttenæring med mer i Rindal.Hvor er Rindal?

Porten til Trollheimen

Foto: Eli Landsem Solvik
Foto: Eli Landsem Solvik

Avstander: Rindal - Midt i Norge

Rindal - Trondheim: 95 km - 1t 25min.

Rindal - Kristiansund: 115 km - 1t 55 min.

Rindal - Berkåk: 64 km - 1t

Rindal - Oppdal: 91 km - 1t 25 min.

Rindal - Orkanger: 57 km - 55 min.

Rindal - Surnadal: 28 km - 25 min.

Rindal - Oslo: 470 km - 6t 35 min.

På Opplev Rindal sine Facebooksider finner du også oversikt over aktiviteter, opplevelser, kunst, kultur, lokal mat, overnatting, servering, hyttenæring, idrettsarrangement med mer her i Rindal. Velkommen til å oppleve Rindal, porten til Trollheimen!

Her er arrangementkalenderen for Opplev Rindal: DET SKJER!