Opplevelser og arrangement

Grottevandring

Spennende opplevelser

I fjellet, i skogen og dalsidene i Rindal finnes en rekke bortgjemte og spennende steder og opplevelser. 

Noen av disse stedene må du nok ha kjentmann for å finne, mens andre er litt mer tilgjengelige. I Røvarberget i skogsområdet mellom Lomunddalen og Rørdalen finner en ei spennende kalksteinsgrotte. Igjennom grotta eller hula går det også en bekk slik at en bør støvler eller høye fjellsko for ikke å bli våt. Det er mulig å gå gjennom hula selv om det kan være trangt noen steder. 

«Kårlikjelleren» er en kalkgrotte som ligger nede ved Kårvatnet, ca. 10 minutters gange fra Tørsetmarka hytteområde. Her har en muligheten til å oppleve skikkelig spennende grottevandring. Åpningen er litt lav i starten, men så åpner det seg innover i fjellet, og en vil til slutt kunne se dagslys i den andre enden. Husk lommelykt! 

LES MER om Kårlikjelleren HER

Rindal Idrettslag

Kommunens allidrettslag


Rindal Idrettslag er et idrettslag i Rindal søndre del av Trøndelag og tilhører Sør-Trøndelag idrettskrets.

Hovedaktivitetene til klubben er: fotball, langrenn, håndball, trim og friidrett. Spesielt innen friidrett har klubben hevdet seg bra, og klubbens elitelag vant bl.a. St. Olavsloppet i 2009 og 2013.

Det mest kjente idrettsarrangementene i Rindal er Småtrolluka, Camp Trollheimen, Lina Roindt og Rindalsrennet. Dette er nasjonale arrangement med deltakere fra hele landet.LES MER