Nyheter og meninger

I dag hadde vi gleden av å samle 11 av de aller nyeste medlemmene sammen med ordfører Vibeke Langli og vår egen styreleder Odd Inge Løfald til feiring av at Rindal Næringsforum nå har passert 60 medlemmer.

For et drøyt år siden startet idéen og planene om å få på plass julelys i sentrum av Rindal. Rindal Næringsforum ved daglig leder tok et initiativ overfor lokalt næringsliv for skape litt julestemning. El-Co AS sørget for å skaffe lysene til veie og næringslivet og private bidro til at vi fikk kjøpt inn de flotte snøkrystallene som...

Rindal Næringsforum er til for medlemmene og da må vi også ut for å høre hva som opptar medlemmene. Sammen med to nylige medlemsundersøkelser er det også viktig å møte medlemmene face to face. Det siste halve året har ikke dette vært så enkelt, men vi forsøker å ha god kontakt på andre måter. Heldigvis har vi den siste...

I forbindelse med Regjeringens innskjerping i forhold til Koronapandemien så vil Rindal kommune ha en oversikt over hvilke av Rindal Næringsforum sine medlemsbedrifter og resten av næringslivet i Rindal som bruker utenlandsk arbeidskraft.

Rindal IL har bestemt seg for å avslutte samarbeidet med Rindal Næringsforum om daglig administrativ ledelse. Ettersom dette samarbeidet er en del av hele drifts - og finansieringsgrunnlaget for RNF, er konsekvensen at også vi må vurdere vår driftsmodell.

Ullkorga AS er nå relansert og er i ferd med å inngå en del avtaler med tekstilbedrifter på Sunnmøre. Bodil er nok meste kjent for Voksiposen som hun solgte for noen år siden. Ullkorga AS blir vårt 59. medlem og har vært medlem tidligere.

Gasellebedriften Rindal Rørservice AS blir vårt 58. medlem og blir en del av storfamilien Rindal Næringsforum. De har og har hatt en god ordrereserve som kom godt med ved utbruddet av Covid-19.
De har vært Gasellebedrift to år på rad og blir nok dette for tredje gang i år.

Rindalstrollet

20.08.2020

I næringsplanen pkt. 5,2 for Rindal kommune kan vi lese følgende; "Skape et «Troll» som kan brukes aktivt i markedsføringa og tiltrekke tilreisende."

Lørdag 4 .juli ble det arrangert en Åpen dag ute hos noen bedriftene i Rindal. Torgdagen ble for første gang avlyst i år på grunn av korona. Vi fikk derfor igang en åpen dag der bedriftene rundt i kommunen fikk muligheten til å åpne dørene slik at folk kunne komme og se hva de holder på med. Dette tilbudet var det flere av bedriftene som tok i mot....

Rindal, ved Porten til Trollheimen, kan by på en rekke aktiviteter og attraksjoner i sommer. Det er mye å oppleve for lokalbefolkning, hyttefolk og tilreisende. Kanskje oppdager du en skjult og ukjent perle?