Nyheter og meninger

Selv om året har startet noe trøblete for mange og politiske- og naturkatastrofer sammen med en eskalering av Covid19-pandemien har preget nyhetsbildet, så har næringsforumet prøvd å se litt fremover. Styret og daglig leder i Rindal Næringsforum har fått et mandat fra sine medlemmer om å finne gode løsninger for å beholde funksjonen i 50 eller 100%...

Lediard Foto AS i Surnadal har blitt det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum. Nathan Lediard, som driver firmaet, har allerede gjort seg bemerket i Rindal og har hatt en rekke oppdrag i kommunen. Både bedrifter og private har brukt Nathans fotoekspertise.

Det er en glede å presentere enda et nytt medlem i Rindal Næringsforum. Rindal Auto AS er dermed det 63. medlemmet i næringsforumet og det første i 2021.

Indre Nordmøre Opplæringskontor har hvert år hatt en markering for de som har tatt fagbrev, svennebrev og kompetansebevis som lærlinger i året som har gått.

For en super avslutning på 2020. For sjøl om 2020 går inn i historien som et av de mest utfordrende i Norsk etterkrigshistorie så har den for Rindal Næringsforum vært veldig positiv tross alle utfordringene. Vi har nemlig nettopp registrert to nye medlemmer og er dermed oppe i 62 medlemsbedrifter. Ny nye medlemmene er Børset Bygg AS og Amfi Kreativ...

Rørservice AS, Midt-Norge Autolakk AS og Bolme Kran & Transport AS har alle vært Gasellebedrifter tidligere. I år fikk de også følge av Merbygg AS. Dermed har vi doblet antallet siden 2019.

I dag hadde vi gleden av å samle 11 av de aller nyeste medlemmene sammen med ordfører Vibeke Langli og vår egen styreleder Odd Inge Løfald til feiring av at Rindal Næringsforum nå har passert 60 medlemmer.

For et drøyt år siden startet idéen og planene om å få på plass julelys i sentrum av Rindal. Rindal Næringsforum ved daglig leder tok et initiativ overfor lokalt næringsliv for skape litt julestemning. El-Co AS sørget for å skaffe lysene til veie og næringslivet og private bidro til at vi fikk kjøpt inn de flotte snøkrystallene som...

Rindal Næringsforum er til for medlemmene og da må vi også ut for å høre hva som opptar medlemmene. Sammen med to nylige medlemsundersøkelser er det også viktig å møte medlemmene face to face. Det siste halve året har ikke dette vært så enkelt, men vi forsøker å ha god kontakt på andre måter. Heldigvis har vi den siste...

I forbindelse med Regjeringens innskjerping i forhold til Koronapandemien så vil Rindal kommune ha en oversikt over hvilke av Rindal Næringsforum sine medlemsbedrifter og resten av næringslivet i Rindal som bruker utenlandsk arbeidskraft.