Nyheter og meninger

Ullkorga AS er nå relansert og er i ferd med å inngå en del avtaler med tekstilbedrifter på Sunnmøre. Bodil er nok meste kjent for Voksiposen som hun solgte for noen år siden. Ullkorga AS blir vårt 59. medlem og har vært medlem tidligere.

Gasellebedriften Rindal Rørservice AS blir vårt 58. medlem og blir en del av storfamilien Rindal Næringsforum. De har og har hatt en god ordrereserve som kom godt med ved utbruddet av Covid-19.
De har vært Gasellebedrift to år på rad og blir nok dette for tredje gang i år.

Rindalstrollet

20.08.2020

I næringsplanen pkt. 5,2 for Rindal kommune kan vi lese følgende; "Skape et «Troll» som kan brukes aktivt i markedsføringa og tiltrekke tilreisende."

Lørdag 4 .juli ble det arrangert en Åpen dag ute hos noen bedriftene i Rindal. Torgdagen ble for første gang avlyst i år på grunn av korona. Vi fikk derfor igang en åpen dag der bedriftene rundt i kommunen fikk muligheten til å åpne dørene slik at folk kunne komme og se hva de holder på med. Dette tilbudet var det flere av bedriftene som tok i mot....

Rindal, ved Porten til Trollheimen, kan by på en rekke aktiviteter og attraksjoner i sommer. Det er mye å oppleve for lokalbefolkning, hyttefolk og tilreisende. Kanskje oppdager du en skjult og ukjent perle?

Sammen er vi sterke - Slik er det i Rindal for tiden. Rindal Næringsforum begynner å å bli en sterk samling bedrifter som ønsker å løfte i lag; Rindalsløftet (t). I forrige uke fikk vi to nye medlemmer som gjør at vi nærmer oss 60 medlemsbedrifter.

I lys av Tid til å leve-saka om de gode naboene i Bjergen, er Grete Elshaug i Rindal kommune og Tom Godtland i Rindal Næringsforum fulle av lovord om det lokale næringslivet. De roser bedriftenes evne til både samarbeid og omstilling, og tar seg også tid til å hylle «høttrindalingene».

Lørdag 4. juli skulle Torgdagen ha vært arrangert i Rindal. Dessverre kom korona-pandemien og satte en stopper for på Torgdagen og alle andre tilsvarende arrangement over det ganske land.
Derfor er det nå gledelig at vi kan få til en Åpen dag den 4. juli ute hos de enkelte bedriftene i Rindal.

I dag fikk vi besøk av Øyvind Bakken i Biztek AS som ga oss en presentasjon av den unge bedriften fra Orkland. Vi benyttet samtidig muligheten til å ønske Biztek AS hjertelig velkommen som det 54. medlemmet Rindal Næringsforum med en koronahilsen i stedet for et håndtrykk. De vurderer sterkt å kunne etablere seg med en plass i Rindal. Dette...

Medlemsmassen i Rindal Næringsforum øker stadig og flere setter pris på den jobben vi gjør for næringslivet. Det at flere ønsker å være med inspirerer oss til å jobbe enda mer for gode forhold for næringslivet i Rindal. I den situasjonen Norge og verden er i nå er det viktig å gjøre det vi kan for at flest mulig kommer...