Nyheter og meninger

Sirkulær økonomi er et populært begrep nå for tiden, men hva betyr det egentlig? Har vi i Rindal muligheter til å bli mer sirkulære?

Rindal kommune kan i år søke fylkeskommunen om tilskudd til sommerjobb for åtte ungdommer. Fire av disse kan være hos kommunen sjøl og fire i det lokale næringslivet. Kommunen samarbeider med lokale bedrifter om å finne sommerjobber.Bakgrunnen for tilskuddordninga er et ønske om at ungdom skal bli kjent med arbeidslivet - med de plikter og det...

Så er det endelig klart for den 35. Kulturvøkku der Torgdagen har vært et viktig del i mange, mange år. Utstillerne har begynt å melde seg på til en etterlengtet torgdag uten restriksjoner, håndsprit og avstandskrav.

Den 1. mai slutter daglig leder i Rindal Næringsforum. "Jeg har hatt tre supre år i Rindal med den beste jobben jeg noen gang har hatt. Tusen takk til dere som har vært med og bidratt til det!" - sier Tom Godtland.

Invitasjon til nyttårslunsj med Rindal Næringsforum på Saga Trollheimen Hotel 16. februar kl. 13.00

I kommunens næringslivsundersøkelse i høst kom det frem at bedriftene i Rindal vill trenge et hundretalls nye stillinger i de nærmeste årene. Derfor er det gledelig at dette viser seg å stemme for allerede nå er det en rekke ledige stillinger i kommunen.

Fredag 15. oktober og lørdag 16. oktober arrangerer Rindal Næringsforum i samarbeid med Rindal kommune Hytteseminaret og Den store hyttedagen i Rindalshuset. Den store hyttedagen ble førtse gang arrangert 12. oktober 2019. Dette var et resultat av hytteundersøkelsen kommunen gjennomførte i 2018