Medlemmer i Rindal Næringsforum

Rindal Næringsforum skal være navet i næringsutviklingen i Rindal - og dermed tilrettelegger for økt verdiskaping blant våre medlemmer. I alt har vi 65 medlemsbedrifter som sysselsetter 1 200 arbeidstakere i regionen.

Medlemmene fordelt i bransjer

VÅRE NYESTE MEDLEMMER

NYTT MEDLEM

RINDAL NÆRINGSPARK AS


Det er en glede å presentere enda et nytt medlem i Rindal Næringsforum. Rindal Næringspark AS som var mest kjent som T-komp bygget dermed det 66. medlemmet i næringsforumet.

Næringsparken eies av AMK eiendom AS, Foss Eiendommer AS og Karstein Mauset i fellesskap. Det er Karstein som er ansatt som daglig leder med Håkon Fredriksen som styreleder.

Rindal Næringspark er et godt alternativ for de som ønsker å utvikle sin bedrift/industrivirksomhet med konkurransemessige betingelser. Rindal Næringspark har det siste året tatt en viktig rolle for å legge til rette for næringsutvikling i Rindal.

Rindal Næringspark består av en bygningsmasse på ca. 10.000 kvm hvorav de 4 største industrihallene er ca. 8300 kvm. Det er to kontordeler i bygget, to garderober og godt egnet for lager og industriproduksjon.

Rindal Næringspark har pr i dag ca. 15 bedrifter i bygget som leier alt fra lager til produksjonslokaler. Til sammen 17 personer har arbeidsted Rindal Næringspark, og det er plass til flere. Det er fortsatt flere tusen kvm ledig areal for de som ønsker å utvikle sin bedrift i Rindal Næringspark.


Finn mer informasjon på sidene Rådgivning og næringsutvikling 

NYTT MEDLEM: 

BERTELSEN GRAVFERD AS

Vi ønsker Bertelsen gravferd velkommen som det 65. medlemmet i Rindal Næringsforum.
Vi ønsker Bertelsen gravferd velkommen som det 65. medlemmet i Rindal Næringsforum.


Bertelsen Gravferd AS blir vårt 65. medlem og den første fra Heim kommune. Vi er glade for at regionale bedrifter også ser verdien av å våre medlem i Rindal Næringsforum.

Bertelsen Begravelsesbyrå ble etablert som selvstendig begravelsesbyrå i 1997 av Ola Bertelsen.
Ti år etter, i 2007 ble Bertelsen Begravelsesbyrå utvidet til to ansatte. Øyvind Bertelsen sønn av Ola startet da opp som gravferdsagent i byrået, familiebedriften var da dermed inne i sin tredje generasjon.
I 2013 overtok Øyvind Bertelsen-Tangvik driften og eierskap av bedriften. Fra 2017 er Bertelsen Begravelsesbyrå AS tilbake i Øragata, nå med nye lokaler som inneholder konferanserom og produktvisning. Fra 2019 utvidet Bertelsen Begravelsesbyrå AS med eget kontor på Liabø i Halsa kommune. Høsten 2019 Bertelsen Gravferd kjøper opp og overtatt driften av Hemne Blomster på Kyrksæterøra.

Fra 1. mars 2021 har de blitt en del av fellesskapet Byrågruppen Heder. Byrået kommer fremdeles til å være lokalt eid og markedsføres under samme byrånavn, med «Heder» som et tillegg. De har fått ny grafisk profil, nye skilt og ny hjemmeside, men menneskene er fremdeles de samme!

Finn mer informasjon på sidene Handel, service og tjenester

NYTT MEDLEM: 

LEDIARD FOTO AS

Vi ønsker Lediard Foto AS ved Nathan W. Lediard velkommen som det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum
Vi ønsker Lediard Foto AS ved Nathan W. Lediard velkommen som det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum

Lediard Foto AS i Surnadal har blitt det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum. Nathan Lediard, som driver firmaet, har allerede gjort seg bemerket i Rindal og har hatt en rekke oppdrag i kommunen. Både bedrifter og private har brukt Nathans fotoekspertise.

Nathan har svennebrev som fotograf og han har jobbet med dette siden 2004. Han kom flyttende til Surnadal fra Østlandet i 2007. I 2012 endret han firmaet sitt fra enkeltpersonforetak til et AS. Han er medlem i Norges Fotografforbund

I tillegg til sine utradisjonelle konfirmant-, bryllup og barnefoto, som han har blitt så kjent, for har han bakgrunn og ekspertise innen reklame- og kommersiell fotografering for næringsliv til bruk i media, både på papir og for digitale medier.

Vi ønsker dem hjertelig velkommen i Rindal Næringsforum

Finn mer informasjon på sidene Handel, service og tjenester