Medlemmer i Rindal Næringsforum

Rindal Næringsforum skal være navet i næringsutviklingen i Rindal - og dermed tilrettelegger for økt verdiskaping blant våre medlemmer. I alt har vi 65 medlemsbedrifter som sysselsetter 1 200 arbeidstakere i regionen.

Medlemmene fordelt i bransjer

VÅRE NYESTE MEDLEMMER

NYTT MEDLEM: 

KULTURSMIA

Vi ønsker Kultursmia og Ronny Kjøsen velkommen som det 67. medlemmet i Rindal Næringsforum
Vi ønsker Kultursmia og Ronny Kjøsen velkommen som det 67. medlemmet i Rindal Næringsforum


Kultursmia har blitt det 67. medlemmet i Rindal Næringsforum. Ronny Kjøsen, som driver firmaet, er musiker, komponist og arrangør og er bosatt på Rindalsskogen i Rindal kommune. 


Ronny er en anerkjent musiker, komponist og musikkarrangør. Han driver også eget forlag. Han har vært med på en rekke plateinnspillinger, produksjoner og musikkprosjekt. Hans siste plate "BondeBohem" ble nominert til Spellemannspris i sjangeren Folkemusikk/Tradisjonsmusikk.

Hovedinstrumentet hans er trekkspill, men han spiller også piano, trøorgel, kirkeorgel og andre tangentinstrument og jukser litt med gitar. Til daglig jobber han i 60% stilling som kirkemusiker i Surnadal kommune kirkene i Stangvik, Todalen og Åsskard. I tillegg til at han driver Kultursmia. Det er det siste her han nå har lyst til å utvikle. Derfor ser han det som naturlig å melde seg inn i næringsforumet.

Som musiker tar Ronny oppdrag både som solist og som freelance musiker. Som freelance musiker er han med på teateroppsetninger, revyer, studiojobber, korkonserter, folkemusikk prosjekter, som kapellmester eller musiker i husband o.l. han har etter hvert opparbeidet meg god kunnskap om forskjellige sjangere og erfaring med mange typer oppsetninger og konserter. 

Finn mer informasjon på sidene Kunst, kultur og opplevelser

NYTT MEDLEM

RINDAL NÆRINGSPARK AS


Det er en glede å presentere enda et nytt medlem i Rindal Næringsforum. Rindal Næringspark AS som var mest kjent som T-komp bygget dermed det 66. medlemmet i næringsforumet.

Næringsparken eies av AMK eiendom AS, Foss Eiendommer AS og Karstein Mauset i fellesskap. Det er Karstein som er ansatt som daglig leder med Håkon Fredriksen som styreleder.

Rindal Næringspark er et godt alternativ for de som ønsker å utvikle sin bedrift/industrivirksomhet med konkurransemessige betingelser. Rindal Næringspark har det siste året tatt en viktig rolle for å legge til rette for næringsutvikling i Rindal.

Rindal Næringspark består av en bygningsmasse på ca. 10.000 kvm hvorav de 4 største industrihallene er ca. 8300 kvm. Det er to kontordeler i bygget, to garderober og godt egnet for lager og industriproduksjon.

Rindal Næringspark har pr i dag ca. 15 bedrifter i bygget som leier alt fra lager til produksjonslokaler. Til sammen 17 personer har arbeidsted Rindal Næringspark, og det er plass til flere. Det er fortsatt flere tusen kvm ledig areal for de som ønsker å utvikle sin bedrift i Rindal Næringspark.


Finn mer informasjon på sidene Rådgivning og næringsutvikling 

NYTT MEDLEM: 

BERTELSEN GRAVFERD AS

Vi ønsker Bertelsen gravferd velkommen som det 65. medlemmet i Rindal Næringsforum.
Vi ønsker Bertelsen gravferd velkommen som det 65. medlemmet i Rindal Næringsforum.


Bertelsen Gravferd AS blir vårt 65. medlem og den første fra Heim kommune. Vi er glade for at regionale bedrifter også ser verdien av å våre medlem i Rindal Næringsforum.

Bertelsen Begravelsesbyrå ble etablert som selvstendig begravelsesbyrå i 1997 av Ola Bertelsen.
Ti år etter, i 2007 ble Bertelsen Begravelsesbyrå utvidet til to ansatte. Øyvind Bertelsen sønn av Ola startet da opp som gravferdsagent i byrået, familiebedriften var da dermed inne i sin tredje generasjon.
I 2013 overtok Øyvind Bertelsen-Tangvik driften og eierskap av bedriften. Fra 2017 er Bertelsen Begravelsesbyrå AS tilbake i Øragata, nå med nye lokaler som inneholder konferanserom og produktvisning. Fra 2019 utvidet Bertelsen Begravelsesbyrå AS med eget kontor på Liabø i Halsa kommune. Høsten 2019 Bertelsen Gravferd kjøper opp og overtatt driften av Hemne Blomster på Kyrksæterøra.

Fra 1. mars 2021 har de blitt en del av fellesskapet Byrågruppen Heder. Byrået kommer fremdeles til å være lokalt eid og markedsføres under samme byrånavn, med «Heder» som et tillegg. De har fått ny grafisk profil, nye skilt og ny hjemmeside, men menneskene er fremdeles de samme!

Finn mer informasjon på sidene Handel, service og tjenester