Medlemmer i Rindal Næringsforum

Rindal Næringsforum skal være navet i næringsutviklingen i Rindal - og dermed tilrettelegger for økt verdiskaping blant våre medlemmer. I alt har vi 64 medlemsbedrifter som sysselsetter 1 200 arbeidstakere i regionen.

Medlemmene fordelt i bransjer

VÅRE NYESTE MEDLEMMER

NYTT MEDLEM:             LEDIARD FOTO AS

Vi ønsker Lediard Foto AS ved Nathan W. Lediard velkommen som det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum
Vi ønsker Lediard Foto AS ved Nathan W. Lediard velkommen som det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum

Lediard Foto AS i Surnadal har blitt det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum. Nathan Lediard, som driver firmaet, har allerede gjort seg bemerket i Rindal og har hatt en rekke oppdrag i kommunen. Både bedrifter og private har brukt Nathans fotoekspertise.

Nathan har svennebrev som fotograf og han har jobbet med dette siden 2004. Han kom flyttende til Surnadal fra Østlandet i 2007. I 2012 endret han firmaet sitt fra enkeltpersonforetak til et AS. Han er medlem i Norges Fotografforbund

I tillegg til sine utradisjonelle konfirmant-, bryllup og barnefoto, som han har blitt så kjent, for har han bakgrunn og ekspertise innen reklame- og kommersiell fotografering for næringsliv til bruk i media, både på papir og for digitale medier.

Vi ønsker dem hjertelig velkommen i Rindal Næringsforum

Finn mer informasjon på sidene Handel, service og tjenester


NYTT MEDLEM:                RINDAL AUTO AS


Det er en glede å presentere enda et nytt medlem i Rindal Næringsforum. Rindal Auto AS er dermed det 63. medlemmet i næringsforumet og det første i 2021.


Daglig leder Rune Morten Walltin startet Rindal Auto AS i 2015 og er en del av MECA-kjeden. De er et offentlig godkjent bilverksted og utfører service, reparasjoner og periodisk kjøretøykontroll/PKK på alle bilmerker. I dag er de 4 ansatte inkludert en lærling. I april vil de utvide og ta over lokalene etter RBL vegg i vegg med verkstedlokalene når RBL flytter inn i nye lokaler. Der vil det bli ny mottakelsesdisk og en liten utstyrsbutikk der en kan fått kjøpt ekstrautstyr til bilen som blant annet bilstoler og takbokser. Dette kan bli et fint supplement til dagens drift og noe en ikke finner så mye av ellers i dalføret. Rindal Auto AS er også det største bilverkstedet i kommunen.

Rindal Næringsforum er veldig glade for å få Rindal Auto AS med på laget og de er med på å øke bredden av medlemsbedrifter. De får som alle andre nye medlemmer ett års gratis medlemskap i næringsforumet. 

Finn mer informasjon på sidene Fritid, service og landbruk 

NYTT MEDLEM:                AMFI KREATIV AS

Vi ønsker Amfi Kreativ AS avd. Surnadal velkommen som det 62. medlemmet i Rindal Næringsforum.
Vi ønsker Amfi Kreativ AS avd. Surnadal velkommen som det 62. medlemmet i Rindal Næringsforum.

Amfi Kreativ AS avd. Surnadal er det 7. medlemmet som har adresse utenfor Rindal. Dette syns vi er ekstra kjekt da vi i Rindal Næringsforum også skal være en regional aktør. De blir også vårt 62. medlem noe som dermed gjør at vi har fått 20 nye medlemmer siden høsten 2019.

Amfi Kreativ er et fullservice reklamebyrå og et selskap i Olav Thon Gruppen. De har kontorer i Surnadal og Oslo og arbeider først og fremst med de mange og varierte forretningsområdene konsernet er involvert i, men i Surnadal leverer de også tjenester til det lokale næringslivet på Nordmøre. Med Norges største kjøpesenterfamilie i ryggen er det uansett kjøpesenterkommunikasjon som opptar det meste av tiden vår. Det har gitt oss erfaring og kompetanse som gjør Amfi Kreativ til et av de fremste byråene i landet på denne bransjen. Totalt teller Amfi Kreativ i dag 33 ansatte. 17 av disse arbeider ved avdelingen i Surnadal

Finn mer informasjon på sidene Rådgivning og næringsutvikling