Maskin og transport

Holte Maskin og Transport AS tar på seg alle former for transport og entreprenøroppdrag. De har både kranbiler og krokløft.. De har også beltevogn med kran for terrengtransport og forskjellige gravemaskiner og hjullaster med jordskuff, gafler og kantklipper. Ellers tar de på seg oppdrag med teletining, saging av asfalt og har grus- og jordsoll.

Kontaktperson: Petter Holte

tlf. 909 71 078

e-post: pethol2@online.no

Rognskog Bil har lokaler på Stokkøyan i Rindal, og jobber med tilpasning og ombygging av lastebiler. Fram til i fjor hadde bedriften også verksted for bilskadereparasjoner, men pågangen etter ombygging av lastebiler ble for stor til at de kunne fortsette med det. Også redningstjenesten måtte vike for noen år siden, og nå satser de fullt og helt på lastebiler. Rognskog Bil har åtte ansatte, og har de siste årene opplevd en økende etterspørsel etter tjenestene sine.

Kontaktperson; Harald Rognskog

tlf. 71 66 56 70

e-post: h-rogn@online.no 

Rindal Maskin AS er godkjent som maskinentreprenør innen 18 godkjenningsområder og utfører alle typer anleggsarbeid.Vi har eget grustak og kan levere ulike fraksjoner av singel og grus.

Vårt firma har en moderne maskinpark og erfarne maskinførere og gode referanser gjør oss idag til en solid og sikker leverandør.

Ta gjerne kontakt om:
- veibygging
- massetransport
- tomtearbeid
- levering av grus
- vann og avløpsanlegg
- fjellarbeid

Kontaktperson: Ingrid Rognskog

tlf. 71 66 51 51

e-post: ingrid@rindalmaskin.no