Lokalmat på Torgdagen 2021

Storkvikne Gård

Svorkmo

  Storkvikne Gård selger ferske egg fra egne frittgående høner. De har også med seg andre lokalematskatter som sennep, sjokolade, kaffe, oster, honning.  DALALÅVEN   

Vorpå Røkeri

Valsøyfjord

Det er veldig hyggelig å ønske Vorpå Røkeri fra Valsøyfjord velkommen! Og de er godt kjent her i bygda. De er spesialister på videreforedling av fisk som Røkt Ørret, Røkt Laks, Spekelaks, Gravlaks, Seilaks, Gammelsalta Sei, Lettsalta torsk og lettsalta røkt torsk. 

RINDALSTORGET

Drågen Smokehouse AS

Bud

Drågen Smokhouse og Petter Aune kommer med einerøkt laks og ørret på gamlemåten. Han har også klippfisk av høg kvalitet. Petter Aune har blitt et fast innslag på markedene og Torgdagen i Rindal de siste årene.


RINDALSTORGET

Mosbøen Gård

Øksendalen

Åse Torvik på Mosbøen Gård selger flatbrød, lefser, kjøttprodukter fra egen gård som; stykningsdeler, burgere og pølser.RINDALSTORGET

Servering av mat

  vil stå på forskjellige steder i sentrum

Thai Food Take Away

Surnadal

Pan i Thai Food Take Away er ei trofast dame i Rindal og kommer sjølsagt til Torgdagen. Pan er nok først og fremst kjent for sine milde og velsmakende vårruller og grillspyd som for lengst har blitt sommerens matslager og som har fått selv trauste surnadalinger og rindalinger hekta på thailandsk mat. 

SOLGARDINER


Fouad Mousa Al Mousa

Rindal

Fouad har bodd i Rindal noen år vil i år som for to års siden servere Syriske matretter på hjørnet ved Frivilligsentralen. 

RINDALSTORGET

Pinnevaffeldama

Melhus

Mererte Gjevingås ser selveste Pinnevalldama og komer med nystekte pinnevafler dyppet i flytende sjokolade. Hun serverer også kaffe og hjemmelaget lemonade. VILLA VESTHEIM


Rindal IL Håndball

Rindal

Håndballjentene vil servere bakels (vafler) og kaffe til sultne besøkende. De forteller også litt om mulighetene med håndball i Rindal.

RINDALSTORGET

Joe's Gatekjøkken

Rindal

Joeriza Espeland har de siste to årene vært et fast innslag på sentrum i Rindal der hun har servert nydelige retter for sultne Rindalinger og hyttefolk. Dere finner henne i den grønne vogna midt på Rindalstorget.


RINDALSTORGET