Lag og foreninger

Lag og foreninger

- de frivillige er noe av de viktigste i et aktivt og rikt samfunn

For å se andre utstillere - trykk her

NAF Lokalavdeling Indre Nordmøre er en av 70 lokalavdelinger som sørger for et lokalt tilbud og aktiviteter ute i distriktene gjennom entusiastiske frivillige tillitsvalgte som jobber for et sterkt og tydelig NAF. NAF avd. Indre Nordmøre dekker kommunene Rindal, Surnadal, Sunndal og Tingvoll.

Kor Gøttj er en av de faste deltakerne på Torgdagen. Og da også i år. De vil som vanlig ha lynlotteri som alltid er populært. Kor Gøttj er et blandakor, De synger ulike sjangere innenfor kormusikk. Liker du å synge? Kom innom standen og ta en prat da vel!

Rindal Sokneråd kommer for å Informere om arbeidet sitt i Rindal. 

Her kan alle komme innom for en trivelig prat. 


Flere av våre faste utstillere på Torgdagen melder seg på. Rindal Pensjonistlag er en av disse. Og de vil som vanlig informere om sitt arbeid og virke i tillegg til å ha en "bli kjent i bygda"-konkurranse. .

FAGFORBUNDET 

Rindal

Fagforbundet er LO`s største forbund med over 308.000 medlemmer, og organiserer arbeidstakere innen kommunal, fylkeskommunal, statlig, private og offentlige virksomheter. Lærlinger, skoleelvever og studenter er også velkomne som medlemmer.

Fagforbundet setter omtanke, solidaritet og samhold på dagsorden. Fagforbundet Rindal har i overkant av 280 medlemmer. Og på Torgdagen vil du treffe noen av dem!

Rindal Frivilligsentral vil som alltid stå foran sine egne lokaler på Rindalstorget. Der vil de blant annet servere nydelig syrisk mat. Dette er alltid et populært innslag på Torgdagen.