Webinar: Smitteverntiltak og gjenåpning av reiselivet

11.05.2020

NHO Reiseliv inviterer til medlemsmøte om bransjeveiledere, gjenåpning av reiselivet og endringer i smitteverntiltak. Her får du innsikt i beste praksis, oppdaterte råd, praktiske tips og veiledning for bedrifter.

Veiledningen vil ta for seg bransjenormer for overnatting, servering og camping. Torsdag 7. mai kom det nye nasjonale føringer for hvordan neste fase i koronapandemien skal møtes med balanserte tiltak.

NHO Reiseliv har, på bakgrunn av anbefalinger fra helsemyndighetene, utarbeidet flere bransjeveiledere. Per i dag foreligger veilederne Trygg camping, Trygg servering og Trygg overnatting. Flere er under utarbeidelse, og vil publiseres fortløpende.
Onsdag 13. mai, kl. 10.00 - 13.00 vil interne og eksterne fageksperter i juridiske og hygienespørsmål gi en innføring i bransjeveilederne og relevante problemstillinger. På slutten av webinaret blir det anledning til å stille spørsmål.
Møtet er gratis for medlemmer i NHO Reiseliv, men krever påmelding. Registrerte deltakere vil bli tilsendt lenke for pålogging i god tid innen webinaret starter.

Meld deg på her