Rindalsfilm med i internasjonal filmkonkurranse

13.04.2020

Den ene av Rindals-filmene har nå blitt sendt inn for deltakelse i Grand Prix CIFFT Circuit- en eksklusiv filmkonkurranse for reiselivsbransjen,

Filmfestivalen er fordelt på 18 forskjellige filmfestivaler i 16 land og 18 byer; New York, Cannes, Riga, Deauville, Baku, Los Angeles, Zagreb, Berlin, Warszawa, Spania, Bulgaria, Serbia, Hellas, Tyrkia, Sør-Afrika, Portugal, Japan og Wien.

Det er Kreativ Lobster som har laget filmen etter oppdrag fra Opplev Rindal. Filmen som nå er sendt til CIFFT er én av de fem filmene som er laget. Det er filmen Troll og Rindalsbunad som nå vil bli vist rundt i verden det nærmeste året. Dette vil bli en unik reklame og markedsføring for Rindal og regionen vår. Opplev Rindal med Inga Dalsegg i spissen har gjort en enorm jobb for å legge til rette for alle de flotte bildene, folkene og stedene som blir vist i disse filmene. Sammen med en meget profesjonell og dyktig filmfotograv og regissør er det blitt et produkt å være stolt av!

Det er nå viktig at alle bruker filmene i sin markedsføring. Dette er filmer til gratis benyttelse for alle bedrifter, offentlige instanser og privatpersoner i Rindal.

Rindalsfilmene er til gratis benyttelse for alle bedrifter, offentlige instanser og privatpersoner i Rindal. Filmene kan hentes her: Opplev Rinddal på Youtube

Når ting begynner å normalisere seg vil det være viktig at folk rundt i verden vet hva Rindal har å tilby. Spesielt er Norge nå viktig da folk en tid fremover vil velge Norge som ferieland. Nettopp reiselivet og opplevelsenæringen har vært de som har vært rammet hardest i tiden vi har hatt og vil komme til å få store problemer i ukene og månedene fremover. Derfor vil de og kommunen forøvrig trenge all den drahjelpen de kan få. 

Her er filmen som vil være med på filmefestivalene og i konkurransen om verdens beste reiselivsfilm;

Filmopptak - Steve Turner i Kreativ Lobster

Regi- Steve Turner 

Produsent- Steve Turner 

Utøvende produsent - Inga Dalsegg

Kunde - Opplev Rindal

Skuespiller - Trine Sveen Flåtten