NYTT MEDLEM: Rindal Rørservice AS 

21.08.2020
Ronny Løset foran lokalene til Rindal Rørservice AS langs RV65 der de er nabo med YX Rindal.
Ronny Løset foran lokalene til Rindal Rørservice AS langs RV65 der de er nabo med YX Rindal.

Gasellebedriften Rindal Rørservice AS blir vårt 58. medlem og blir en del av storfamilien Rindal Næringsforum. De har og har hatt en god ordrereserve som kom godt med ved utbruddet av Covid-19.
De har vært Gasellebedrift to år på rad og blir nok dette for tredje gang i år.

I dagens møte var det ikke noen tvil om at Ronny Løset, som er daglig leder og gründer i Rindal Rørservice AS, ønsket å være en del av de nærmere 60 bedriftene som allerede er medlemmer i Rindal Næringsforum.

Rindal Rørservice AS ble etablert i desember 2013 og hadde sitt første driftsår i 2014. De fikk en flying start og har i dag 15 ansatte når de om et par uker for enda en ny ansatt.

Allerede nå har de nådd fjorårsresultatet. Det med et resultat i 2019 som var mye bedre enn året før. 

Rindal Rørservice AS er en rørleggerbedrift som utfører arbeid for private og næringsliv, og har de nødvendige sertifikater og sentral godkjenning.
Materiell og utstyr som leveres av dem, er av anerkjente leverandører, og har god kvalitet og lang levetid. Fagkunnskap gir trygghet!


VVS Fagmann er Brødrene Dahls kundekonsept for små og mellomstore rørleggerbedrifter. Når du velger en VVS fagmann-rørlegger kan du føle deg trygg på at du velger en rørlegger med tilgang til et bredt utvalg produkter i høy kvalitet. VVS Fagmann-rørleggeren gir deg sikker installasjon, full reklamasjonsrett og godkjent dokumentasjon.

Bedriften har i dag 15 ansatte og utvider stadig. 

VI ØNSKER RINDAL RØRSERVICE AS VELKOMMEN I DET GODE SELSKAP!