Rindal Næringspark AS er nytt medlem i Rindal Næringsforum

28.06.2021

Det er en glede å presentere enda et nytt medlem i Rindal Næringsforum. Rindal Næringspark AS, som har vært mest kjent som T-kompbygget og som startet som Landsem Skifabrikk, er dermed det 66. medlemmet i næringsforumet.

Næringsparken eies av AMK eiendom AS, Foss Eiendommer AS og Karstein Mauset i fellesskap. Det er Karstein som er ansatt som daglig leder med Håkon Fredriksen som styreleder.

Rindal Næringspark er et godt alternativ for de som ønsker å utvikle sin bedrift/industrivirksomhet med konkurransemessige betingelser. Rindal Næringspark har det siste året tatt en viktig rolle for å legge til rette for næringsutvikling i Rindal.

Rindal Næringspark består av en bygningsmasse på ca. 10.000 kvm hvorav de 4 største industrihallene er ca. 8300 kvm. Det er to kontordeler i bygget, to garderober og godt egnet for lager og industriproduksjon.

«rom for utvikling» 

Rindal Næringspark AS har pr i dag ca. 15 bedrifter i bygget som leier alt fra lager til produksjonslokaler. Til sammen 17 personer har arbeidsted Rindal Næringspark, og det er plass til flere. Det er fortsatt flere tusen kvm ledig areal for de som ønsker å utvikle sin bedrift i Rindal Næringspark.

Noen av leietakerne er:

  • Elshaug Renhold AS
  • Ullkorga AS
  • Merbygg AS
  • Fotograf Mari Næss Bolme
  • Miljø VVS AS
  • KM Service - Karstein Mauset

I tillegg leier det ut lagerplass til både Rindal Kommune, Rindal IL, iTrollheimen AS, flere private m.fl.