NYTT MEDLEM: Ullkorga AS

04.09.2020

Ullkorga AS er nå relansert og er i ferd med å inngå en del avtaler med tekstilbedrifter på Sunnmøre. Bodil er nok meste kjent for Voksiposen som hun solgte for noen år siden. Ullkorga AS blir vårt 59. medlem og har vært medlem tidligere. 

Bodil Korshamn har holdt på i 35 år. Det hele startet på 80-tallet. da hun endelig forsto hvordan utformingen av en vognpose for smårollinger skulle være. Da hadde lenge vært svanger med en ide om en slik pose, men fant ikke helt løsninga på hvordan jeg skulle forme et produkt som kunne vokse i takt med barnet. Helt til den natta Bodil våknet klokka fire med svaret på alle spørsmål.

I dag - snart trettifem år og mer enn hundre og femti tonn ull senere, er hun fremdeles på jakt etter poser med flere bruksområder og bedre løsninger. 

Ullkorga AS er etablert i T-komponent Bygget der Bodil for det meste syr ullsengetøy for barn og voksen. Hun produserer også dyner, puter, overmadrasser og madrasser med mer. Det aller nyeste er dyner laget av ull fra Grå Trøndersau (Ur-sau) som hun sammen med andre er i ferd med å utvikle. 

Vi gleder oss til nye idéer fra Bodil og Ullkorga AS. Vi håper også at hun kan utvikle og utvide i lokalene hun har på T-kombygget.

VI ØNSKER ULLKORGA AS VELKOMMEN I DET GODE SELSKAP!