NYTT MEDLEM: Rindal Auto AS

14.01.2021
Daglig leder Rune Walltin i Rindal Auto AS
Daglig leder Rune Walltin i Rindal Auto AS

Det er en glede å presentere enda et nytt medlem i Rindal Næringsforum. Rindal Auto AS er dermed det 63. medlemmet i næringsforumet og det første i 2021. 

Daglig leder Rune Morten Walltin startet Rindal Auto AS i 2015 og er en del av MECA-kjeden. De er et offentlig godkjent bilverksted og utfører service, reparasjoner og periodisk kjøretøykontroll/PKK på alle bilmerker. I dag er de 4 ansatte inkludert en lærling. I april vil de utvide og ta over lokalene etter RBL vegg i vegg med verkstedlokalene når RBL flytter inn i nye lokaler. Der vil det bli ny mottakelsesdisk og en liten utstyrsbutikk der en kan fått kjøpt ekstrautstyr til bilen som blant annet bilstoler og takbokser. Dette kan bli et fint supplement til dagens drift og noe en ikke finner så mye av ellers i dalføret. Rindal Auto AS er også det største bilverkstedet i kommunen. 

Rindal Næringsforum er veldig glade for å få Rindal Auto AS med på laget og de er med på å øke bredden av medlemsbedrifter. De får som alle andre nye medlemmer ett års gratis medlemskap i næringsforumet. 

VELKOMMEN SOM MEDLEM!