NYTT MEDLEM: Lediard Foto AS

20.01.2021
Nathan er her i arbeid sammen med sin mangeårig kunde; kunstneren Inga Dalsegg. der de produsere et av hennes digitale kunstkurs.
Nathan er her i arbeid sammen med sin mangeårig kunde; kunstneren Inga Dalsegg. der de produsere et av hennes digitale kunstkurs.

Lediard Foto AS i Surnadal har blitt det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum. Nathan Lediard, som driver firmaet,  har allerede gjort seg bemerket i Rindal og har hatt en rekke oppdrag i kommunen. Både bedrifter og private har brukt Nathans fotoekspertise.

Hans ferskeste oppdrag i Rindal er produksjonen av Inga Dalsegg sine digitale kunstkurs som i disse dager blir lansert på forskjellige digitale plattformer. «Din fotograf i Surnadal» er slagordet til firmaet, men han reiser Norge rundt på kommersielle oppdrag. Mange av bildene hans har vært premiert, både nasjonalt og regionalt . Hans bryllups-, konfirmant- , portrett- og reklame/kommersiellfoto har vært premiert i konkurranser i regi av Norges Fotografforbund. I 2019 vant han sågar «Årets Foto» i åpen klasse.

Vant "Årets foto" i åpen klasse i 2019

Nathan har svennebrev som fotograf og han har jobbet med dette siden 2004. Han kom flyttende til Surnadal fra Østlandet i 2007. I 2012 endret han firmaet sitt fra enkeltpersonforetak til et AS. Han er medlem i Norges Fotografforbund

I tillegg til sine utradisjonelle konfirmant-, bryllup og barnefoto, som han har blitt så kjent, for har han bakgrunn og ekspertise innen reklame- og kommersiell fotografering for næringsliv til bruk i media, både på papir og for digitale medier.

Av de mest kjente oppdragsgiverne kan vi nevne Amfi Kreativ,  Surnadal Sparebank, Sunndal Sparebank Storvik AS, El-Watch AS,  Surnadal Alpinsenter, Inga Dalsegg, Design by Marte Helgetun, Alti (nasjonalt ), Amfi (nasjonalt), Olav Thon Gruppen, Rindalshytter AS, Talgø AS / Møre Tre AS, A. Kvam AS, Gyldendal Norsk Forlag,  Fossline kjøkken,  Foss ,  Eikmaskin Midt-Norge, Letthus AS, Sparebank1, Kvande og Nordvik Møbler og Eiendomsmegler1 for å nevne noen. 

Vi ønsker Nathan og Lediard Foto AS velkommen som det 64. medlemmet i Rindal Næringsforum