NYTT MEDLEM: HMS Tjenesten i Orkland

16.05.2020

Medlemsmassen i Rindal Næringsforum øker stadig og flere setter pris på den jobben vi gjør for næringslivet. Det at flere ønsker å være med inspirerer oss til å jobbe enda mer for gode forhold for næringslivet i Rindal. I den situasjonen Norge og verden er i nå er det viktig å gjøre det vi kan for at flest mulig kommer gjennom krisen slik at vi kan få en mest mulig normalsituasjon når den er over. HMS Tjenesten i Orkland er en av de som nå ser verdien av å være med i Rindal Næringsforum.


HMS Tjenesten i Orkland tilbyr sine medlemsbedrifter et bredt spekter av tjenester innen HMS-arbeid. Deres kompetente fagteam består av sykepleiere, fysio- og ergoterapeuter, leger, yrkeshygienikere, psykolog, og HMS-rådgivere innen Personal, Ledelse, Kvalitet og Miljø. De gjennomfører jevnlig ulike kurs og opplæringsprogram for sine medlemsbedrifter.

Deres visjon er «Godt arbeidsmiljø lønner seg» og våre verdier er pålitelighet, kvalitet, arbeidsglede og respekt. 

Daglig leder Elisabeth Lund kan fortelle at de har ca. 130 kunder i alle bransjer og størrelser, og i Rindal er dette A. Kvam, Saga Trollheimen, Vibo og Coop. Coop Nordvest er deres største kunde med 2200 ansatte. De har også kommunene Oppdal, Hitra og Frøya. I tillegg vant vi den nasjonale konkurransen om Hydro Sunndal og har derfor avdelingskontor hos dem.

Rindal Næringsforum ønsker HMS Tjenesten i Orkland velkommen til oss.

LES MER HER      ANDRE MEDLEMMER