NYTT MEDLEM: Biztek AS

20.05.2020
Vi ønsker Biztek AS og Øyvind Bakken velkommen med en koronahilsen.
Vi ønsker Biztek AS og Øyvind Bakken velkommen med en koronahilsen.

I dag fikk vi besøk av Øyvind Bakken i Biztek AS som ga oss en presentasjon av den unge bedriften fra Orkland. Vi benyttet samtidig muligheten til å ønske Biztek AS hjertelig velkommen som det 54. medlemmet Rindal Næringsforum med en koronahilsen i stedet for et håndtrykk. De vurderer sterkt å kunne etablere seg med en plass i Rindal. Dette gleder et nyfrelst Rindals-hjerte.

BIZTEK AS leverer skybaserte IT Infrastruktur-og konsulenttjenester, samt IT rådgivning, med dine forretningsbehov som hovedfokus. Vi er Microsoft partner, og har status som reselger av skytjenester.

BIZTEK AS ble etablert i 2019 med den motivasjon å skape et kompetansehus innen IT og Digitalisering i Orklandsregionen og omegn. Mye av dagens innovasjon kommer fra distriktene, og BIZTEK ønsker å bidra til å gi et lokalt tilbud, samt gi lokale talenter en utviklingsarena på egen hjemplass. En annen motivasjon er å bidra til å skape en teknologisk arena for regionen, hvor verdiskapning med teknologi blir satt i høysetet. De har nettopp ansatt sin 7. medarbeider. 

Dette er en bedrift vi vil ha godt brukt for i den stadig krevende digitale verden. Fokuset deres er å levere tjenester som forenkler den administrative hverdagen for bedrifter som ønsker fokus på produksjon og lønnsomhet.

Dere kan lese mer om Biztek AS HER