NYTT MEDLEM: Bertelsen Gravferd AS

18.03.2021

Bertelsen Gravferd AS blir vårt 65. medlem og den første fra Heim kommune. Vi er glade for at regionale bedrifter også ser verdien av å våre medlem i Rindal Næringsforum.

Bertelsen Begravelsesbyrå ble etablert som selvstendig begravelsesbyrå i 1997 av Ola Bertelsen.
Ti år etter, i 2007 ble Bertelsen Begravelsesbyrå utvidet til to ansatte. Øyvind Bertelsen sønn av Ola startet da opp som gravferdsagent i byrået, familiebedriften var da dermed inne i sin tredje generasjon. Ved ferier og skolefri er også døtrene til Irene og Øyvind med i byrådriften, så smått er den fjerde generasjon med i driften av gravferdsbyrået.

I 2013 overtok Øyvind Bertelsen-Tangvik driften og eierskap av bedriften.

Fra 2017 er Bertelsen Begravelsesbyrå AS tilbake i Øragata, nå med nye lokaler som inneholder konferanserom og produktvisning.

Fra 2019 utvidet Bertelsen Begravelsesbyrå AS med eget kontor på Liabø i Halsa kommune.

Høsten 2019 Bertelsen Gravferd kjøper opp og overtat driften av Hemne Blomster på Kyrksæterøra.

Ny epoke - Tidene endres, det gir nye muligheter og nye utfordringer. For å kunne tilby pårørende best mulig hjelp i et lokaleid og lokalt drevet begravelsesbyrå, tror de samarbeid er helt nødvendig. Fra 1. mars 2021 har de derfor blitt en del av fellesskapet Byrågruppen Heder. Byrået kommer fremdeles til å være lokalt eid og markedsføres under samme byrånavn, med «Heder» som et tillegg. De har fått ny grafisk profil, nye skilt og ny hjemmeside, men menneskene er fremdeles de samme!

"Med 4 gravferdskonsulenter, egen blomsterbutikk og egen gravminne avdeling, står vi nå mere robust, inn i fremtiden." - forteller Øyvind Bertelsen-Tangvik.

Rindal Næringsforum ønsker Bertelsen Gravferd AS velkommen som medlem.

Finn dem på våre medlemssider.