NYE MEDLEMMER: Proff El & IT AS og Idehus Merbygg AS

29.06.2020

Sammen er vi sterke - Slik er det i Rindal for tiden. Rindal Næringsforum begynner å å bli en sterk samling bedrifter som ønsker å løfte i lag; Rindalsløftet (t). I forrige uke fikk vi to nye medlemmer som gjør at vi nærmer oss 60 medlemsbedrifter.


Proff El & IT

Proff El & IT AS har hovedkontor på Fannrem og etablerer seg nå med egen avdeling i Rindal. Her har de foreløpig 3 ansatte, men håper å kunne utvide i løpet av kort tid. De vil holde til vegg i vegg med Solgardiner som er en annen bedrift som har etablert seg i Rindal det siste året. Det er Nils Inga Halgunset som er ansatt som daglig leder her i Rindal. De er nå i ferd med å bygge opp lokalene sine i Rindalsvegen 26 og vil være klar i løpet av august. 


MerBygg AS

Den andre bedriften som ønsket å bli medlemmer i Rindal Næringsforum er Idehus Merbygg AS som nylig flyttet inn i T-Komponent Bygg AS (tidli. Landsem Skifabrikk). De er 5 ansatte som alle er tømrere. Kjetil Storholt er daglig leder og de kan melde at oppdragsmengden har økt etter at de flytet inn og fikk opp et stort skilt på veggen. De ble etablert i 2015 og holdt da til på Rindalsskogen.

Vi ønsker de begge velkommen som medlemmer i Rindal Næringsforum!

Les mer om bedriftene her