RNF besøker medlemmene: RBL-Landbrukssenteret i Rindal og VIBO Entreprenør AS

09.11.2020
Jon Moen, daglig leder i RBL - Landbrukssenteret i Rindal, foran den nye butikken som er i ferd med å få tak.
Jon Moen, daglig leder i RBL - Landbrukssenteret i Rindal, foran den nye butikken som er i ferd med å få tak.

Rindal Næringsforum er til for medlemmene og da må vi også ut for å høre hva som opptar medlemmene. Sammen med to nylige medlemsundersøkelser er det også viktig å møte medlemmene face to face. Det siste halve året har ikke dette vært så enkelt, men vi forsøker å ha god kontakt på andre måter. Heldigvis har vi den siste tiden fått muligheten igjen til å ha fysiske møter. Denne uken har daglig leder blant annet fått besøkt VIBO Entreprenør AS og RBL-Landbrukssenteret i Rindal. 


VIBO Entreprenør AS har som de fleste har fått med seg inngått i  en fusjon med Børset & Bjerkset Entreprenør AS (B&B Entreprenør AS). Dermed har begge bedrifter utvidet sitt marked mye og skapt en synergi som gir de muskler til å utvikle seg enda mer. Samtidig vil det ikke være noen eget hovedkontor, men to likeverdige lokasjoner; Rindal og Støren. Dermed vil Rindalsavdelingen fortsatt være medlem i Rindal Næringsforum og være en Rindalsbedrift. VIBO Entreprenør AS(B&B Entreprenør AS) er en av flere bedrifter som har ønske om å bli en Partnerbedrift i Rindal Næringsforum. Yngve Bakken og Romund Aune som representerte bedriften i møtet er klare på at de fortsatt skal være en bedrift i Rindal og har klare ambisjoner på at de vil utvikle bedriften i Rindal. 

Arne Nordbotn daglig leder Børset og Bjerkset Entreprenør AS, th. Yngve Bakken daglig leder Vibo Entreprenør AS.
Arne Nordbotn daglig leder Børset og Bjerkset Entreprenør AS, th. Yngve Bakken daglig leder Vibo Entreprenør AS.

Jon Moen i RBL-Landbrukssenteret (RBL) i Rindal viste stolt frem det som skal bli den nye butikken for bedriften ut på våren. Målet er å kunne åpne de nye lokalene i april 2021. På byggeplassen kunne vi bivåne A. Kvam AS som la tak i samarbeid med hovedentreprenøren overnevnte VIBO Entreprenør AS.

Planen er at de så snart som mulig på nyåret skal begynne med innredning og ferdigstillelse av butikken. Det kommer  til å bli en helt ny verden med masse utstillingsplass og vinduer ut mot FV 65. Bygget vil få et moderne uttrykk der så og si alt er levert av lokale bedrifter.

Jon Moen er klar på at de trenger et aktivt næringsforum og RBL er en del av det store flertallet som vil ha næringsforumet i full drift. De ser for seg både å ta kurs og bruke næringsforumet til hjelp til søknader fra det offentlige i forhold til egen bedriftsutvikling. Han mener at Åpen dag som ble arrangert i sommer bør gjentas, men at det kanskje bør deles opp ved at bedriftene langs FV 65 kunne hatt en egen dag og tilsvarende for sentrumsbedriftene og bedriftene i Bjergen.