Kultursmia er nytt medlem i Rindal Næringsforum

22.09.2021

Kultursmia har blitt det 67. medlemmet i Rindal Næringsforum. Ronny Kjøsen, som driver firmaet, er musiker, komponist og arrangør og er bosatt på Rindalsskogen i Rindal kommune.

Ronny er en anerkjent musiker, komponist og musikkarrangør. Han driver også eget forlag. Han har vært med på en rekke plateinnspillinger, produksjoner og musikkprosjekt. Hans siste plate "BondeBohem" ble nominert til Spellemannspris i sjangeren Folkemusikk/Tradisjonsmusikk.

Hovedinstrumentet hans er trekkspill, men han spiller også piano, trøorgel, kirkeorgel og andre tangentinstrument og jukser litt med gitar. Til daglig jobber han i 60% stilling som kirkemusiker i Surnadal kommune kirkene i Stangvik, Todalen og Åsskard. I tillegg til at han driver Kultursmia. Det er det siste her han nå har lyst til å utvikle. Derfor ser han det som naturlig å melde seg inn i næringsforumet.

Som musiker tar Ronny oppdrag både som solist og som freelance musiker. Som freelance musiker er han med på teateroppsetninger, revyer, studiojobber, korkonserter, folkemusikk prosjekter, som kapellmester eller musiker i husband o.l. han har etter hvert opparbeidet meg god kunnskap om forskjellige sjangere og erfaring med mange typer oppsetninger og konserter. 

Foto: Kristoffer Hylland Skogheim
Foto: Kristoffer Hylland Skogheim