Julegata i Rindal

24.11.2020
Rune Kirkholt og Jørgen Holte fra Rindal kommune henger opp julelys
Rune Kirkholt og Jørgen Holte fra Rindal kommune henger opp julelys

For et drøyt år siden startet idéen og planene om å få på plass julelys i sentrum av Rindal. Rindal Næringsforum ved daglig leder tok et initiativ overfor lokalt næringsliv for skape litt julestemning. El-Co AS sørget for å skaffe lysene til veie og næringslivet og private bidro til at vi fikk kjøpt inn de flotte snøkrystallene som utgjør julegata. Det er også skaffet lyslenker til trærne på Rindalstorget som sammen med den årlige julegrana gir skikkelig julestemning for alle som besøker Rindal Sentrum.

I år er det på 'en igjen og denne gangen stiller Rindal kommune opp med Rune og Jørgen til å montere stjernene. De var godt i gang med monteringen når daglig leder gikk forbi dem nå i ettermiddag. Som alltid blide og serviceinnstilt.

Julelysene på Rindalstorget blir tent sammen med julegrana lørdag 28. november. Da blir det også JULEMARKED på fire forskjellige steder i sentrum. (se inne på linken for å se program for lørdagen).

Så da blir det jul i år også!

Lyst til å bidra til julelys?

Vi kom ikke helt i mål i fjor med finansieringen av lysene slik at de som vil kan bidra. Vi har fått flere spørsmål fra folk som gjerne vil betale og derfor vil ha et Vipps-nummer eller kontonummer. PS! Alt av overskudd vil gå til innkjøp av flere lys!

Kontonr. 4111 15 77119     - Julegate 

Vipps #585836


Du bestemmer sjøl hvor mye du vil gi. 

Alt går til julelys.