Flere ledige stillinger i Rindal

08.06.2021
Bilde fra Rindalshytter som søker flere ansatte akkuret nå.
Bilde fra Rindalshytter som søker flere ansatte akkuret nå.

De fleste bedriftene går godt i Rindal tross pandemi og utfordringer. Flere bedrifter og kommunen trenger stadig nye medarbeidere og flere satser på utvikling. Rindal er nå i ferd med å gjennomføre en undersøkelse om hvordan bedriftene ser på bemanningssituasjonen de nærmeste 5 - 6 årene. 

Det er jo en kjensgjerning at det stadig er ansatte som til enhver tid går av for pensjon. Disse må  også erstattes. Samtidig planlegger flere bedrifter å ekspandere. Derfor må vi få en oversikt over hva som blir ledig av stillinger fremover. Dette vil åpne muligheten for økt tilflytting og tilbakeflytting. For det åpner muligheten for "arbeid for to". 

I Folldalen har Statskraft med Skanska som entreprenør startet et langsiktig renoveringsprosjekt med Trollheims-dammene som vil dra seg over 5 år. Her vil de trenge mye arbeidskraft og service også fra lokale bedrifter. Her vil det komme mer informasjon etter hvert. Flere lokale bedrifter er allerede involvert. Rindal Næringsforum er tett på denne prosessen og vil inviterer aktuelle bedrifter til informasjonsmøte ganske snart.

Samtidig jobber Rindal Næringsforum med å få til et prosjekt for å vise hvilke kompetanse og arbeidsoppgaver som faktisk finnes i næringslivet i Rindal.  En del av dette er å etablere et kompetansenettverk der bedriftene kan hente kompetanse hos hverandre og i perioder leie ut personell til hverandre når det er behov for dette. En annen del av prosjektet er at vi ønsker å arrangere en fagutdanningsmesse sammen med kommunen, opplæringskontorene, ungdomsskolen og de regionale yrkesskolene for å vise ungdom og deres foreldre hvilke muligheter som finnes lokalt. Sammen med undersøkelsen om hva næringslivet og kommunen trenger av fagutdannede fremover vil dette være med å ta Rindal inn i framtida.

Her er noen av stillingene som er ledige akkurat nå;


Rindalshytter søker prosjektleder

Nå søker Rindalshytter deg som ønsker å bli en del av et dyktig og offensivt team. du vil være en viktig brikke for utforming og innsending av komplette byggesøknader, utforming av situasjonsplan og terrengsnitt, samt prosjektledelse. Arbeidssted er på vårt hovedkontor i Rindal, eventuelt på deres avdelingskontor i Trondheim. 

Se mer og søk her: Prosjektleder i Rindalshytter


Rindal kommune søker regnskapsansvarlig 100% fast stilling

Rindal kommune søker en kollega med økonomikompetanse, kunnskap og kjennskap om kommunal regnskapsføring, og interesse for økonomifaget. De trenger en medarbeider som kan delta både i det daglige arbeidet og å bidra til videre utvikling av faget og enheten.

Se mer og søk her: Regnskapsansvarlig 


Letthus søker lærling i Trevare- og bygginnredningsfaget

Ønskelige kvalifikasjoner: 

 • Bestått VG1 og VG2 fra utdanningsprogrammet Bygg og Anleggsteknikk eller andre studieprogram. 
 • Manglende programfag kan bli kompensert med lengre læretid. 
 • Interesse for faget. 
 • Fleksibel, nøyaktig, effektiv og ryddig. 
 • Gode norskkunnskaper. 
 • Gjerne truckførerbevis. 
 • Datakyndig. 
 • Arbeider strukturert og målrettet med læreplanen din.

Lyst til å jobbe nattevakter i en omsorgsenhet?

Dedicare søker 5 stillinger i Rindal

Er du miljøarbeider og kan tenke deg å jobbe nattevakter med snarlig oppstart? Vi søker miljøarbeidere til oppdrag hos en av våre samarbeidspartnere fra d.d. og for en lengre periode. Mer informasjon om oppdraget vil gis ved et intervju, og turnus avtales forløpende.


 • Arbeidsgiver: Dedicare
 • Stillingstittel: Vernepleier/Miljøterapeut/Miljøarbeider 
 • Sted: 6657 Rindal
 • Ansettelsesform: Vikariat
 • Heltid/deltid: Heltid
 • Antall stillinger:5
 • Sektor: Privat