Få effekt med reisebloggere!        - et webinar for reiselivsnæringen

10.03.2021

Jobber du innen reiseliv og ser etter nye ideer for å styrke din virksomhet mot den kommende sommersesongen? Da bør du følge med!


Tid og sted
​17.03.21
10:00 - 10:45

Zoom webinar

​Om arrangementet

​Sommeren er ikke langt unna. I fjor ble det en litt annerledes ferie med stengte grenser, og nordmenn måtte lage nye planer for ferien. Nå er spørsmålet hvordan norgesferien vil se ut med koronavaksineringen godt i gang. Vil den bli som i 2020 eller vil folket vende tilbake til varmere strøk?

​Så hvorfor bloggere?

Dette kan kanskje være noe helt nytt, men reisebloggere sprer informasjon om bedriften din både i SEO-optimaliserte innlegg på nettsidene sine, og i sosiale medier. Innholdet lever lenge, og kan brukes igjen og igjen i flere år fremover. Og viktigst av alt: Et samarbeid med reisebloggere er svært kostnadseffektiv markedsføring!

​Men hvis man her helt ny til dette, så er det vanskelig å vite hva man skal gjøre.

​Dette webinaret er utviklet spesielt for norsk reiselivsnæring av journalistene og reisebloggerne Ann-Mari Gregersen og Annette Münch, som har erfaring fra flere kampanjer. De vil gå gjennom hvordan din bedrift kan få mest mulig ut av et samarbeid med reisebloggere, og setter av god tid til individuelle spørsmål og råd som du måtte ha.

Dette vil stå på agendaen:

  • Hva du kan forvente å oppnå med å jobbe med profesjonelle reisebloggere.

  • Hvordan finne de rette bloggerne for din bedrift.

  • Hvordan sette opp et beste mulig program/formelt samarbeid.

  • Hvordan følge opp underveis og etterpå for å få maksimal effekt.

  • Hvilke resultater du kan forvente.

  • Bør du/dere velge et ambassadør-program?

LES MER OG MELD DEG PÅ HER