Daglig leder slutter i Rindal Næringsforum

01.02.2022

Den 1. mai slutter daglig leder i Rindal Næringsforum. "Jeg har hatt tre supre år i Rindal med den beste jobben jeg noen gang har hatt. Tusen takk til dere som har vært med og bidratt til det!" - sier Tom Godtland.

Avtroppende daglig leder Tom Godtland
Avtroppende daglig leder Tom Godtland

Et kapittel i livet er snart over, men et nytt og spennende et er altså like rundt hjørnet for daglig leder Tom Godtland. Tom gleder seg til nye utfordringer og nye muligheter i Kristiansundbedriften Bluecirc AS som jobber med miljøteknologi innen fiskeri- og havbruksnæringen. 

Tom har ellers signalisert til styret at han kan være behjelpelig med planlegging og tilrettelegging av f.eks. Torgdagen som skal arrangeres 9. juli. Næringsforumet har også noen andre prosesser og aktiviteter i gang som også må fullføres før Tom slutter. Her vil han som best han kan legge til rette for at dette skal gå smertefritt for seg også etter at han slutter.

Tre fantastiske år

Tom kan fortelle at han har hatt tre helt fantastiske år i Rindal og skryter veldig av den friheten han har fått av et oppgående og aktivt styre den tiden han har vært her. Det samme gjelder næringslivet spesielt og lokalbefolkningen som har støttet han i arbeidet med å gjøre Rindal mer kjent gjennom aktiviteter, arrangement og i kontakt med regionale og nasjonale instanser. Med det nye prosjektet "Rindal inn i framtida" viser kommunen at de mener alvor med åt ta kommunene nettopp inn i framtida. For det er utfordrende å være en liten kommune. 

Pandemi

Koronaen har også preget både jobben til daglig leder, næringslivet og kommunen for øvrig de siste to årene. Her mener Tom at det flotte og konstruktive samarbeidet med kommunen representert med ordfører, kommunaldirektør og næringsavdelingen har vært avgjørende for at kommunen og næringslivet har kommet nogen lunde helskinnet gjennom alle utfordringene. Næringsforumet har etter Den store hyttedagen satt i gang et større prosjekt for å løfte hyttenæringen, noe som blir rullet ut de nærmeste dagene og ukene. Selvfølgelig i god tid før daglig leder takker av. Det er også samtaler i gang for at noen av våre industribedrifter kan knytte seg til Thamsklyngen i Orkland. 

Tom mener at Rindal har så mange gode kvaliteter og et så godt samarbeid både i næringslivet og ellers i kommunen som gjør at de vi lykkes i sitt arbeid med å løfte kommunen og snu befolkningsnedgangen. Prosjektet "Rindal inn i framtida" vil være nøkkelen i dette arbeidet. 

Bare muligheter

Når næringsforumet nå skal se på hvordan de skal drive foreningen videre vil avtroppende leder oppfordre til å se på noen regionale samarbeidsformer både sørover og nordover. For jobben i næringsforumet bør være en drømmejobb for en engasjert og samfunnsinteressert person i samarbeid med flere i regionen. Her er det bare muligheter avslutter avtroppende daglig leder Tom Godtland.

Tom håper selvfølgelig å få treffe de fleste av medlemsbedriftene før han tar veien til Kristiansund for godt om det er på medlemsmøter, lunsjmøter, på årsmøtet eller i en til en møter. Det er en stund til 1. mai enda!