Børset Bygg AS og Amfi Kreativ AS er nye medlemmer i Rindal Næringsforum

21.12.2020

For en super avslutning på 2020. For sjøl om 2020 går inn i historien som et av de mest utfordrende i Norsk etterkrigshistorie så har den for Rindal Næringsforum vært veldig positiv tross alle utfordringene. Vi har nemlig nettopp registrert to nye medlemmer og er dermed oppe i 62 medlemsbedrifter. Ny nye medlemmene er Børset Bygg AS og Amfi Kreativ AS. Vi ønsker disse hjertelig velkommen!

Dette gjør at vi siden i fjor høst har fått hele 20 nye medlemsbedrifter. Dette tilsier en økning i medlemsmassen på  nesten 50%.

Børset Bygg AS holder til på Rindalsskogen og er to ansatte. De opererer over hele regionen og ble startet opp i 2014 som enkeltpersonforetak, men etablerte AS i 2018. De er et byggefirma som tar på seg oppdrag innen restaurering og vedlikehold, påbygg, oppussing og produserer utemøbler. Ingar Børset er daglig leder og eier firmaet sammen med Stian Halgunset.

Amfi Kreativ AS avd. Surnadal er det 7. medlemmet som har adresse utenfor Rindal. Dette syns vi er ekstra kjekt da vi i Rindal Næringsforum også skal være en regional aktør. Decer et fullservice reklamebyrå og et selskap i Olav Thon Gruppen. De har kontorer i Surnadal og Oslo og arbeider først og fremst med de mange og varierte forretningsområdene konsernet er involvert i, men i Surnadal leverer de også tjenester til det lokale næringslivet på Nordmøre. Med Norges største kjøpesenterfamilie i ryggen er det uansett kjøpesenterkommunikasjon som opptar det meste av tiden vår. Det har gitt oss erfaring og kompetanse som gjør Amfi Kreativ til et av de fremste byråene i landet på denne bransjen. Totalt teller Amfi Kreativ i dag 33 ansatte. 15 av disse arbeider ved avdelingen i Surnadal.

Vi ønsker Børset Bygg AS og Amfi Kreativ hjertelig velkommen som det 61. og 62. medlemmet i Rindal Næringsforum.