ÅPEN DAG hos bedriftene 4. juli

05.06.2020

Lørdag 4. juli skulle Torgdagen ha vært arrangert i Rindal. Dessverre kom korona-pandemien og satte en stopper for på Torgdagen og alle andre tilsvarende arrangement over det ganske land.
Derfor er det nå gledelig at vi kan få til en Åpen dag den 4. juli ute hos de enkelte bedriftene i Rindal. 

Det blir et rebusløp med flotte premier der publikum henter et rebusskjema på Rindalstorget som de må få stemplet eler signert ute hos de enkelte bedriftene. Skjemaene leveres tilbake når dagen er omme. Alle som deltar og har fått stemplet eller signert et antall bedrifter er med på trekningen av premiene. 

Aktiviteter

Flere av bedriftene har allerede bestemt at de blir med og holder åpent. Det er også stor kreativitet rundt om med både grilling, prøveturer med ATV, minimarked med lokalmat, kunst og husflid, kaffe- og bakelssalg, aktiviter ved Igltjønna mange gode sommertilbud og mye mer.

Noen av de som er med er RBL-Landbrukssenteret i Rindal.  SolgardinerDalalåven Atelier, Inga Dalsegg, Brukt og Bakels, 3 vennerPolaris Nordmøre, Rindal kommune, Rindal IL Turstigruppa, iTrollheimen  m.fl.

Det blir mange flere som deltar

Vi forventer at det blir mange flere når vi nærmer oss selve dagen. For dette er en gylden mulighet til vise frem bedriften og samtidig både få solgt varene sine og avtalt oppdrag og tjenester.

Vi regner selvfølgelig med at hyttefolket kommer og alle andre i Rindal og omegn som vil ha en en variert og innholdsrik dag.

Er du en bedrift som vil holde åpen og lage morsomme opplegg så ta kontakt her; RINDAL NÆRINGSFORUM