Åpen dag ble en suksess

06.07.2020

Lørdag 4 .juli ble det arrangert en Åpen dag ute hos noen bedriftene i Rindal. Torgdagen ble for første gang avlyst i år på grunn av korona. Vi fikk derfor igang en åpen dag der bedriftene rundt i kommunen fikk muligheten til å åpne dørene slik at folk kunne komme og se hva de holder på med. Dette tilbudet var det flere av bedriftene som tok i mot.

Evalueringen så langt viser at dette ble en suksess. Ikke minst viser tilbakemeldingene rundt om at publikum syntes dette dette var veldig kjekt. De viser også at alle ønsker at dette bør gjentas og at det bør være et eget arrangement utenom Torgdagen. 

Det er også både viktig og nødvendig at ikke alt foregår på sentrum, men at alt blir spredt rundt i bygda. Derfor ble det lagt opp til et rebusløp slik at folk måtte reise rundt for å oppnå å besøke minst 8 bedrifter for å bli med i trekningen av flotte premier. Alle som har svart på evalueringen så langt ønsker å være med neste gang.


Det var stor og engasjerende aktivitet rundt på de 13 stedene det var arrangement rundt i kommunen. Du fant 4 utstillinger, lokalmat-marked, husflid og lokalt håndverk, prøvekjøring av ATV og motorsykler, quiz med spørsmål om kommunen og næringslivet, forskjellig servering, demonstrasjon av utstopping av dyr, informasjon fra lag og foreninger, museumsbesøk og mye annet. 

Egentlig skulle en nesten hatt enda bedre tid. Været var også med oss og skapte god stemning.