Kunst og håndverk

Registrerte kunstnere og håndverkere 

som står i storteltet på Rindalstorget,.


For å  se andre utstillere - trykk her

Kirsten Solem selger produkter av Lanullva.com. Og det er ekstra hyggelig at hun igjen kommer til Torgsdagen!

Lanullva er norsk design og tilbyr strikkeplagg av høy kvalitet og i 100 % ren merinoull. Plaggene gir varme og velbehag til store og små.Og de er utrolig populære.

SVEIVA

Halsa

Sveiva produserer anorakker, jakker og bukser i farga eller barka seilduk.

Jakkene passer både i båten, på fjellet eller på bytur.
Dette er et norsk produkt laget i Halsanaustan i Heim kommune på Nordmøre.


Holum Gård kommer også i år med sine flotte produkter som er laget av garn og skinnprodukter fracegne sauer. De har sauerasene gammelnorsk spælsau, kvit spæl og grå trøndersau.

Gunn Elin Folland og hennes Holum Gård ble nylig kåret til årets entreprenør i Meldal 


Dukkemor Bolme har også vært med tidligere og kommer også denne gangen med masse  dukkeklær, barneklær, luer og pannebånd som hun produserer og syr selv.

Ida syr dukkeklær, men også klær til liten, litt større og stor, Hun tar med seg noe av det hun produserer i sin verden til Torgdagen. 

Randi Antonsen jobber som kunstner og pedagog og har eget verksted og galleri VY som ligger i Verdal, Nord-Trøndelag. Randi er født i Harstad og oppvokst i Gryllefjord på Senja. 

Hun har deltatt på mange utstillinger i inn- og utland og vært representert flere ganger på landsdelsutstillinger som Nord-Norsken og Trøndelags-utstillingen.


Kunstnere og håndverkere 

som står i egne telt

Kine Bjørkvoll i Smekresmykker.no lager smykker til en hver anledning!
Smykkene hennes er håndlaget av særpregede og utsøkte materialer, bla. krystaller, stein og glass. Likevel er prisene så behagelige at du kan ha smykker som er tilpasset antrekkene dine, både i form, farge og uttrykk.
Smekresmykker.no designer og lager både armbånd, halskjeder og øreanheng. 

Ingjerd Reiten i Ingjerds Brukskunst i Kristiansund lager keramikk i steingods. Hun bruker også glasurer som er godkjent til bruk på produkter som kopper og fat m.m. Alt tåler oppvaskmaskin. Og selvsagt er alt er håndlaget. 


Tina Krieger, opprinnelig fra Rindal og nå bosatt Florida, Hun hekler og syr og kommer i hovedsak til å ta med vognlenker og babynest til Torgdagen. Du finner masse av det Tina produserer på 3 Little Kriegers.

LIV TØNDEL

Orkanger

Rindalingen Liv Tøndel, nå bosatt i Orkanger, har nesten 40 års erfaring med all form for maling og kommer til å stille med akrylbilder på Torgdagen.
Hun har i tillegg vært gjennom nesten alt av kunst og håndarbeid gjennom årene. Veldig kjekt at ex-Rindalinger kommer til Torgdagen!

ANN-KARIN SVENSLI

Surnadal

Ann-Karin Svensli kommer med masse søm og maskinbroderte varer. Her finner du alt fra flotte broderte brikker og lamper til kjoler og smekker. 


MAKERIET WIIK

Valsøyfjorden

Margit Langli og Anders Wiik har Makeriet Wiik på gården sin i Valsøyfjorden. De lager håndgraverte glass, håndmala kopper og mye annet. De har også trearbeid av ymse slag som primstavar,dørskilt og bilder .

Dette er lokalt håndverk fra Rindal. Hos Trollheimen barnekjelker og hagemøbler er alt laget av miljøvennlig furu og bjørk fra Norge
Og de lager bl.a. sammenleggbare lette hagemøbler. Perfekt både i hagen og på hytta. Utviklet og mønsterbeskyttet på 1950 tallet I tillegg vil de ha med seg naturstein på standen på Trolldagen.


Her kommer flere

Her vil vi fortløpende legge inn informasjon om utstillerne som skal være med på Torgdagen i 2020.

De blir alle samlet i det store teltet midt på Rindalstorget.!

Er du kunstner eller kunsthåndverker, det være seg maler, keramiker, gull- eller sølvsmed, treskjærer, tekstilkunstner eller - håndverker og vil være mer: meld deg her:

PÅMELDING