Kunst og håndverk 2021

Registrerte kunstnere og håndverkere

LANULLVA - ULL KIRSTEN

Ler

Kirsten Solem selger produkter av Lanullva.com. Lanullva er norsk design og tilbyr strikkeplagg av høy kvalitet og i 100 % ren merinoull. 

SMEKRESMYKKER.NO

Melhus

Kine Bjørkvoll i Smekresmykker.no lager smykker til en hver anledning!
Smykkene hennes er håndlaget av særpregede og utsøkte materialer.

MARGARET MAALØ

Meldal

Margaret Maalø fra Meldal kommer med både med glasskunst, keramikk og tekstil. Det vil bli et stort mangfold på Torgdagen så det er bare å glede seg!


HOLUM GÅRD

Meldal

LIV TØNDEL

Orkanger

INGJERDS BRUKSKUNST

Kristiansund

Holum Gård ligger vakkert til i Meldal Kommune. Gunn Elin Folland driver med sau som hovednæring og er en godkjent "Inn på tunet" gård. De har i hovedsak gammelnorsk spæl sau, men har også Grå Trøndersau og Kvit spælsau.

Liv Tøndel har sitt virke på Galleriet - Agdenes og arbeider med  malte speil, malerier, kunstkort og bilder med alkohol ink. 

Ingjerd Reiten i Ingjerds Brukskunst  lager keramikk i steingods. Glasurer som er godkjent til bruk på produkter som kopper og fat m.m. som tåler oppvaskmaskin. Alt er er selvfølgelig håndlaget.


NINNI DESIGN 

Foldfjorden

Ninni Design er Maren Ninni Aresvik fra Foldfjorden i Aure kommune. Produktene Maren Ninni lager, er laget med kvalitetsmaterialer, kvalitetsskinn og lær, i hovedsak vegetabilsk garvet. Ei nennsom hand og en god dose kreativitet danner grunnlaget for handlagede produkter med særpreg. Dette er første gangen Maren deltar på Torgdagen.

DUKKEMOR 

Kvanne

Bak Dukkemor finner du Ida Bolme som har sin lille sømverden!j Hun syr dukkeklær og klær til liten, litt større og stor. Ida har vært en trofast deltaker på Torgdagen i Rindal

NORDLIAN NISSER OG TROLL 

Orkanger

Nordlian Nisser og Troll består av to flittige damer fra Hoston i Orkland kommune. De produserer både nisser og troll. De har vært på både Rindalsmessa og Julemarkedet i Rindal tidligere og gleder seg til å være med på Torgdagen for første gang.


AMFORA DESIGN        

Surnadalsøra

Amfora Design driver med keramikk, sjal i Kashmirull og silke, design klær, salg av såper/kremer fra Tautra Mariakloster,synge/meditasjonsboller fra Tibet.  

Amfora Design har utviklet seg fra å være keramikk produksjon til også salg av andre produkter.

De har bygd opp det gamle samvirkelaget på Øra til både butikk og verksted.Her kan du få ett spennende utvalg av kunst og håndtverk.  

GRETHE JOHANNE SELBÆK SOLEMSLØKK & BRITT I BY'N Røros/Orkanger

Grethe Johanne Selbæk Solhemsløkk er en anerkjent billedkunstner som ofte blir kalt "gammelnissens mor" som en gjerne finner på krus, puter og andre varer gjennom Brdr. Flaarønnings produskjoner. Grethe kommer fra trønderbygda Lensvika, men er nå bosatt på vakre Røros, der hun driver Røros Kunstkafe.

Dattera Britt Solemsløkk Helgemo som står bak Britt i By'n er også med og vil selge masse av det en kan finne i butikkene i Orkanger.