Inga Dalsegg - Dalalåven Atelier

Kunstneren Inga Dalsegg holder til på Dalalåven Atelier i Rindal sentrum. Hun er kunstner på heltid og medlem av Norske Billedkunstere

Inga Dalsegg jobber med oljemaleri både på lerret og på egyptisk papyrus, tegning og litografi. Se www.ingadalsegg.com

I tillegg til atelier har Dalsegg her utstilling av kunsten sin med salg rett fra veggen, og en butikk-avdeling der hun selger et variert utvalg av unike kunstprodukter som kopper, vesker, kunstkalendre, kort, serveringsbrett, brikker, slips, skjerf og annet med motiv av hennes maleri på.
Her er det noe i alle prisklasser!

Foto - Nathan Lediard
Foto - Nathan Lediard

Åpningstidene varierer noe da kunstneren selv reiser en del med kunsten sin til diverse utstillinger og messer i inn- og utland. Som oftest er det åpent daglig mens hun selv jobber der.
For å være sikker kan det være lurt å ta kontakt og spørre via telefon eller e-post. Hun åpner også gjerne på kveldstid og helg på forespørsel da hun bor like ved.

Inga Dalsegg sin kunst skapes ut fra et sterkt ønske om å utforske universell symbolisme og å uttrykke det vakre i menneskets opplevelser - i selve livet - i alle dets former. Hun forsøker å uttrykke mange forskjellige følelser i kunsten sin for å vise alle sider av livets vei.

Dalseggs malerier er innkjøpt av flere store firma i Norge og England. Hun har deltatt på et 80-talls utstillinger i inn- og utland, - i tillegg til i Norge har hun også hatt utstillinger i blant annet i USA, Brasil, England, Frankrike, Italia, Nederland, Belgia, Estland, Danmark og Sverige. 

Inga hadde sin første separatutstilling i 1998, den ble omtalt i både VG, Dagbladet, NRK, TV2 og andre media. Hun feiret 20-års jubileum som kunstner i 2018.

Inga Dalsegg Dalalåven Atelier kan tilby:

Besøk på Dalalåven Atelier med personlig omvisning. 


Her får du god tid til å se på kunsten, kunstneren selv forteller gjerne om seg og kunsten sin. Du får mulighet til å både se og kjøpe original kunst rett fra veggen på kunstneren eget atelier, galleributikken er naturligvis åpen, så det blir i tillegg muligheter for å handle kunstprodukter for den som ønsker det.
Inga tegner og maler på bestilling, så du kan også bestille et skreddersydd unikt originalt kunstverk laget spesielt til deg.


Inga åpner gjerne etter avtale så du eller din gruppe får stedet for dere selv. Hvis været tillater det ruller hun naturligvis ut den røde løperen!

Dalalåven tar gjerne imot grupper, alt fra firma, vennegjenger, utdrikningslag, klassejubileum, bursdager og lignende. I slike sammenhenger er det mulig å bestille musserende vin eller catering, ta  

Tegnekurs og/eller malekurs

Inga arrangerer alt fra 2-timers kurs for utdrikkingslag der fokuset er mest på moro, med rød løper, champagne, og tegning av aktmodell. Til seriøse tegne- og male-kurs som går over 2-3 dager der deltagerne får lære det de ønsker. Det kan være oljemaling, akrylmaling, tegning med pastellkritt, anatomi, portrett, å tegne hender, male følelser, eller hva det enn er.


Hun arrangerer kurs både for voksne, barn og ungdom.

Inga har 15 års erfaring som kunstlærer og kan lære bort det meste. På de lengre kursene er lunsj, kaffe, te og snacks inkludert i prisen.
Kursene holdes rundt omkring etter behov, dere kan komme til Dalalåven Atelier eller Inga kan komme til dere.

Gresskarlykt-verksted

Inga omtales også som en gresskarkunstner. Hennes gresskarlykter har fått mye oppmerksomhet både i aviser, blader og på tv. Hun har blant annet skåret ut gresskarlykter på God Morgen Norge og NRK Nyhetene.
Inga arrangerer gresskarlykt-verksted der du får muligheten til å lære deg teknikkene og få eksperthjelp!
Dette er noe alle kan få til, - og det er gøy for alle fra 5-100 år!
Kursene holdes rundt omkring etter behov, dere kan komme til Dalalåven Atelier eller Inga kan komme til dere.


Foredrag om kunst og mental helse

Inga har holdt mange forskjellige typer foredrag. Blant annet i forbindelse med Verdensdagen for Psykisk helse. Hun snakker naturligvis gjerne om kunsten sin, men også andre tema. Spesielt optimisme og mental helse.  

VELKOMMEN TIL DALALÅVEN ATELIER!

Inga Dalsegg

e-postart@ingadalsegg.com

tlf. 415 79 523

HJEMMESIDE  

Facebook

Rindalsvegen 28, 6657 Rindal

Org.nr: 993 328 782

Besøksadresse;
Dalalåven Atelier, Rindalsvegen 13C, 6657 Rindal