Husflid og hobby

Husflid og hobby

Inkl. brukt, antikk og andre salgsvarer

For å se andre utstillere - trykk her 

VANG TREVARE
Rindal

Vang trevare lager speke-og skjærefjøler og trefjøler som kan brukes som serveringsbrett. 

Ellers kommer hun også med noen antikviteter, som er forskjellig krustøy.

«Natur Alpakka» er merket på de varene Natur Alpakka Meråker AS designer, utvikler og så produserer hos lokale leverandører i Perú. Produsenter/leverandører varierer fra ledende fabrikker til enkle foretak og håndverkere. Natur Alpakke har vært en trofast deltaker på Torgdagen vi ønsker dem velkommen igjen! 

Nordlian Nisser og Troll fra Hoston er de to nissemakerne Kirsten Aasen og Aase Bach fra Hoston. De har holdt på siden 1996. De har vært med på Rindalsmessa flere ganger og kommer til Torgdagen med mange troll og noen nisser.


GRY GRØTHEIM

Melhus

Gry var også med i 2019 og kommer med masse fine ting som ullbukser, barneklær 0-9 år, babyreir , bleiekaka, festdrakt, dukkeklær, og hårpynt.

INGER KOLSTAD

Melhus

Inger Kolstad kommer med sine flotte ullkåper, ullkjoler og forskjellige dameklær. Hun har også med seg ullluer og forskjellige annet.

Hilde Børset Patterson med sin Bestemorsøm syr for det meste klær til små barn (opp til ca str 110), men kan også lage til større. Dessuten litt luer og dukkeklær. Hilde har et stort utvalg barneklær som du vil finne på Torgdagen.


Norunn Næss Bolme fra Surnadal kommer med Norwex miljøvennlige rengjøringsprodukter. Norwex Mikrofiber tilbyr deg effektiv rengjøring kun med vann. Deres produkter inneholder enzymer i stedet for sterke kjemikalier, som klor og ammoniakk.

ELISABETH SOLBERG
Storås

Ei av de som leder Meldal Husflidslag og er foregangskvinne for den store julemessa i Storås hvert år er Elisabeth Solberg fra Storås. Hun kommer igjen til Torgdagen med masse strikkeartikler i alle varianter. 

BJØRG GLÆRUM
Frei

Fra Frei i Kristiansund kommer Bjørg Glærum med masse Tupperware-produkter. Tupperware er et av verdens største selskaper innenfor direktesalg. Over 2 millioner konsulenter i mer enn 100 land har skrevet Tupperware inn i forbrukernes bevissthet med unike, multifunksjonelle og profesjonelle produkter.


ASTRID ROALDSET

Surnadal

Fra Surnadal kommer Astrid Roaldset med masse pynte- og bruksvarer fra sin tidligere virksomhet på Skei i tillegg til en del godteri

Dreams in Oils ønsker å dele kunnskap om doTerras rene eteriske oljer og hva de kan bidra med inn i familier som er opptatt av god helse og rene produkter som styrker deg både emosjonelt, psykisk og fysisk.  

ASTRID STRØM

Kleive

Astrid Strøm fra Kleive kommer med masse småstrikk. votter, sokker, grytekluter og mye annet spennende. Astrid er også kjent for å stå bak Sagbakken lefsebakeri. 


ODDRUNN REDESIGN

Trondheim

Oddrun Alstad jobber med gjenbruk og redesign av mykker av gml sølvbestikk, mynter og "gråstein". Hun har også vesker og mye annet spennende.

GRAMAL CONEJO JOSE SEGUNDO

Våler i Solør

Gramal Conejo Jose Segundo kommer fra Våler i Solør og har med seg masse spennende Sør-Amerikanske ullvarer som  ponchoer, jakker, luer, hansker, panfløyter og leketøy.

Surnadal

Go'Klompen kommer også i år tilTorgdagen og vil selge luer, pannebånd, handlenett, emaljekopper med motiv og egensydde puter med bl.a bilder Hege Sæterbø Andersen har tatt selv. Hun vil også vise frem dørskilt som hun lager på bestilling.
Hege vil ta inn bestillinger hele dagen om man ønsker å spesiallage noen av disse produktene.