Håndverkere


PROFF El & IT AS


PROFF EL&IT AS tilbyr produkter, tjenester og løsninger innenfor elektro og IT. Det vil si elektriske installasjoner, dokumentasjon, brannforebyggende el-kontroll, brann- og innbruddsalarm og kabling for tele/data til nybygg og rehabilitering.

De holder til (fra 1. august 2020) i samme bygg som Solgardiner. 

Kontaktperson: Nils Ivar Halgunset

tlf. 467 44 846

e-post: nils.ingar.h@gmail.com

RINDAL RØRSERVICE AS


Rindal Rørservice AS er en rørleggerbedrift som ble etablert i 2013. De utfører arbeid for private og næringsliv, og har de nødvendige sertifikater og sentral godkjenning.
Materiell og utstyr som leveres av dem, er av anerkjente leverandører, og har god kvalitet og lang levetid. Fagkunnskap gir trygghet!


VVS Fagmann er Brødrene Dahls kundekonsept for små og mellomstore rørleggerbedrifter. Når du velger en VVS fagmann-rørlegger kan du føle deg trygg på at du velger en rørlegger med tilgang til et bredt utvalg produkter i høy kvalitet. VVS Fagmann-rørleggeren gir deg sikker installasjon, full reklamasjonsrett og godkjent dokumentasjon.

Bedriften har i dag 15 ansatte og utvider stadig. 

Kontaktperson: Ronny Løset

tlf. 71 66 55 92 / 907 65 670

e-post: post@rindalrs.no

KM Service  Vaktmestertjenester

KM Service utfører vaktemester/vedlikeholdstjenester både for private og bedriftskunder. Leier også ut lyd og lys samt teknikertjenester i forbindelse med dette med dette! Karstein Mauseth som står bak firmaet innehar en rekke fagbrev og gjør det mest innen bygg, vedlikehold og rehabilitering. 

Kontaktperson: Karstein Mauseth

tlf. 926 33 817

e-post: post@kmservice.no


Arne Kjønsø Montering

Arne Kjønsø driver en allsidig monterings- og håndverksbedrift og tar på seg det meste av oppdrag innen snekker- og tømmerarbeid..

Kontaktperson: Arne Kjønsø

tlf. 928 69 644

Kjells VVS AS er en rørleggerbedrift som ble etablert i 1987. Vi har hovedkontor i Rindal, og en avdeling i Trondheim. Kjells VVS AS utfører alt innen servicerørlegging. Vi er også med på store prosjekter. Skulle noen ha behov for totalrenovering av badet sitt, så ta gjerne kontakt. Vi har dyktige rørleggere både i Rindal og i Trondheim. Så ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kontaktperson: Kjell Tiset

tlf. 815 55 355

e-post: post@kjellsvvs.no

El-Co er et lokalt elektrikerfirma som tilbyr våre tjenester i Meldal, Rindal og Surnadal med omegn. Bedriften ble startet i 1991, og ble i 2007 en del av Svorka. Svorka ble 100% eier av El-Co AS i november 2018..Med våre 24 ansatte har vi kunnskap innen de fleste segmenter innen elinstallasjon, og er derfor fleksible på hva vi kan løse av oppdrag. Vi skal være foretrukket leverandør av elektrikertjenester i moderne hjem og hytter!

Kontaktperson: Stian Bekken

tlf. 71 66 46 30

e-post: post@el-co.noGodt utført arbeid til en rettferdig pris!

Tørset Malerservice AS brenner for faget sitt og lever derfor av å levere god kvalitet til avtalt tid og pris

.Ingen oppdrag er for små eller for stor. De gjør alt av innvendig- og utvendig malerarbeid, tapetsering og gulvarbeid, avretting, støping og flislegging.

Kontaktperson: Eirik Tørset

tlf. 993 11 611

e-post: tms@malertorset.com

Rindal Mur og Betong AS er et ungt firma som jobber med det meste innenfor mur og betong! Alt fra gulvstøp, veggstøping, muring, pussing av murer til grunnmurer til hus og garasje!

Kontaktperson: Truls Møkkelgård

tlf. 992 29 012

e-post:

rmb@rindalmurogbetong.no

Spesialist på sol- og innsynsskjerming

Solgardiner tilbyr ulike løsninger for sol- og innsynsskjerming.
Foruten å beskytte mot varme og sjenerende sollys beskytter riktig solskjeming møbler og inventar
mot bleking og falming.
Om man ønsker å skjerme mot varme og lys eller innsyn er det ofte ønskelig å beholde utsynet.
De tilbyr uforpliktende måltaking og rådgiving slik at kunden får riktig skjerming til ønsket behov.

Solgardiner flytter bedriften fra Trondheim til Rindal på nyåret 2020.

Kontaktperson: Thomas Andersen

tlf. 454 47 783

e-post: post@solgardiner.no