For utstillere

TORGDAGEN I RINDAL er en del av Kulturvøkku som arrangeres hvert år i månedsskiftet juni/juli. Sist vi arrangerte torgdagen var i 2019 og da hadde vi hele 80 utstillere. For et års siden hadde vi allerede over 50 utstillere som hadde meldt seg til fjorårets planlagte arrangement.

TORGDAGEN I RINDAL er en del av Kulturvøkku som arrangeres hvert år i månedsskiftet juni/juli. Sist vi arrangerte torgdagen var i 2019 og da hadde vi hele 80 utstillere. For et års siden hadde vi allerede over 50 utstillere som hadde meldt seg til fjorårets planlagte arrangement.

NYTT I 2021: Med erfaringen fra Julemarkedet vil vi benytte oss av flere områder i sentrum av Rindal. Dette gir oss muligheten til å ta i mot flere utstillere og vi kan spre både publikum, aktiviteter og utstillere på flere steder. Under julemarkedet var alt fordelt innen for et område på 500 meter fra ytterpunkt til ytterpunkt. Det var også folk over alt hele dagen. Det blir selvfølgelig mer kompakt på Torgdagen der vi vil bruke Rindalstorget, El-Torget (mellom El-Watch og El-Co), på Rindalsvegen (som stenges av med omkjøring på baksiden av Extra, Rindal Sparebank og kommunehuset) og utenfor Dalalåven Atelier. Vi vet også at det vil bli ponniridning. Program vil selvfølgelig komme etter hvert.

FORDELING AV UTSTILLERE: Vi er veldig opptatt av kvalitet på utstillerne og forsøker å få en størst mulig bredde innen bransjer og produkter som blir representert. Vi forsøker også å ha en viss fordeling på utstillerne slik at det skaper bevegelse og fordeling av de besøkende. Vi vil som sist samle kunstnere og håndverkere i eget fellestelt og telt som står inntil dette. Det blir også et eget område for hytte- og boligrelaterte utstillere. Vi vil også ha fokus på bil, landbruk og fritid som vil få en egen plass. Lag, organisasjoner og politiske partier vil selvfølgelig bli plassert sammen. (Lokal-) Matprodusenter vil bli fordelt rundt slik at ikke konkurende utstillere blir stående sammen. Salg av mat (som kaffe/drikke, vafler og annen mat til bespisning) vil også foregå på alle områdene. Lokale bedrifter som ikke kommer innunder hytte, bolig, bil, landbruk eller fritid vil bli fordelt rundt på markedsområdene. Husflid, hobby og andre som ikke er nevnt tidligere vil bli plassert samlet. Målet er at publikum må rundt på hele området for å få med seg hele bredden i typer utstillere.

FRIVILLIGE/VAKTHOLD: Som tidligere år vil det i utgangspunktet være Rindal IL som står for rigging, rydding og vakthold (inkl. parkering) under arrangementet.

UNDERHOLDNING/AKTIVITETER: Som tidligere nevnt blir det ponniridning. I tillegg blir det flere aktiviteter for barn. Det blir også noe underholdning på scena og rundt på området i tillegg til det tradisjonelle torgdagslotteriet. Det vil også bli egen torgdagsmiddag for utstillerne med påfølgende torgdagsfest på 3 venner.

FORBEHOLD: Vi må selvfølgelig ta forbehold i forhold til myndighetens bestemmelser i forhold til den pågående pandemien, men har tru på at vi kan gjennomføre Torgdagen slik vi pleier og en viss normaltilstand er på plass.

PÅMELDING: For de som ikke allerede er påmeldt kan dere gjøre dette her: PÅMELDING


HÅPER VI SEES!

MARKEDSFØRING: Vi har egne sider våre nettsider her: TORGDAGEN 2021. Her legger vi ut informasjon og oversikt over alle utstillere etter hvert som dere melder dere på. Vi oppdateres også våre Facebook-sider. Det blir i tillegg markedsføring gjennom vår lokale mediekanaler. Torgdagen har etter hvert blitt en av de viktigste arenaene for utstillere og bedrifter fra hele regionen. Dette gir oss mye ekstra oppmerksomhet og gjør at tusenvis av både lokalbefolkning, hyttefolk og folk fra nabokommunene strømmer til Torgdagen i Rindal.