Bygg og anlegg

Idehus Merbygg as er et tømrerfirma med 5 fast ansatte, med fagbrev som tømrer. De har til sammen lang fartstid innen tømrerfaget. Merbygg as er medlem av Idéhus-kjeden, som er en innovativ husprodusent med et 50-talls ferdighus, tuftet på det beste i norsk håndverkertradisjon.


Kontaktperson: Kjetil Storholt

tlf. 412 53 826

e-post: kjetil.storholt@idehus.no

Nidaros Oppmåling AS ble etablert i 2002. De har som forretningsidé å være markedsledende på levering av kart- og oppmålingstjenester, og være førstevalg som leverandør av slike tjenester.

Nidaros Oppmåling AS åpnet avdelingskontor i Rindal i mars 2019 og har der 2 ansatte.

Kontaktperson: Morten Svinsås

tlf. 909 40 516

e-post: post@nidopp.no

Børset Bygg AS er et byggefirma som tar på seg oppdrag innen restaurering og vedlikehold, påbygg, oppussing og produserer utemøbler. Ingar Børset er daglig leder og eier firmaet sammen med Stian Halgunset.  Kontaktperson: Ingar Børset

tlf.  464 74 807

e-post: borset.bygg@gmail.com


Byggmester Lars Helgetun AS   

Byggmester Lars Helgetun bygger og selger innflyttingsklare hytter i Helgetunmarka i Trollheimen, Han er med i Helgetunmarka Grunneierlag og samarbeider med kun lokale leverandører og håndverkere.

Hyttefeltene i Helgetunmarka Grunneierlag finner dere her: HELGETUNMARKA

Kontaktperson: Lars Helgetun

tlf. 932 65 732

e-post: lars.helgetun@svorka.net

Bygger'n -Rindal Byggvare AS    

Byggern Rindal har stort utvalg av trelast. Hos dem kan du hente materialer etter stengetid. Spør dem om råd når du velger materialer og verktøy. Du kan stole på fagfolk!

Byggern Rindal leverer til flere lokale og regionale byggeprosjekt.


Kontaktperson: Ingebrigt Løfald

tlf. 71 66 41 60

e-port: ingebrigt.lofald@rindal.byggern.no


Svorka er et energiselskap på Indre Nordmøre med egne datterselskaper for produksjon av strøm, bredbånds- og TV-løsninger, samt el-installasjon. Selskapets hovedkontor ligger i Surnadal på Nordmøre og har ca. 70 medarbeidere og en årlig omsetning på ca. 200 millioner kroner.

Svorka er en bedrift i stadig utvikling. De er opptatt av å endre seg i takt med samfunnet, på en måte som kommer både dere ansatte og ikke minst kundene til gode.

Kontaktperson: Sylvia Stokke

tlf. 917 94 459

e-post: sylvia.stokke@svorka.no

B&B Entreprenør AS, tidligere VIBO Enteprenør, utfører total- og hovedentrepriser innen nybygg, rehabilitering/restaurering og ombygging.

Siden VIBO Entreprenør ble etablert i 2001, har de fått erfaring fra flere områder og typer bygg. De har utført en rekke oppdrag med oppføring av offentlige bygg, inkludert skoler, barnehager og helseinstitusjoner. De har også bred erfaring fra bygging av større leilighetsbygg og næringsbygg, inkludert fjøs/driftsbygninger, lagerhaller, kontorbygg og hoteller. I 2021 fusjonerte VIBO Entreprenør AS og B & B Entreprenør AS

Kontaktperson: Arne Nordbotn

tlf. 954 16 736 

e-post: arne@bbent.no